Home > Albert-Heijn duwt door. Vanavond start bouw in Sint-Michiels, Ruiselede en Jabbeke volgen

Albert-Heijn duwt door. Vanavond start bouw in Sint-Michiels, Ruiselede en Jabbeke volgen

Geschreven op 15 mei 2024 om 13:10 door Mario De Wilde

Er staan drie nieuwe winkels in West-Vlaanderen op de planning van Albert Heijn: Ruiselede, Jabbeke en Brugge Sint-Michiels. Met die aankomende openingen kleurt Albert Heijn de provincie opnieuw een stuk blauwer. De 3 nieuwe supermarkten zijn projecten van de groep Peeters-Govers in samenwerking met Blauw Bloed. Voor Peeters-Govers zijn het hun drie eerste winkels in West-Vlaanderen. Van de 79 winkels van Albert Heijn zijn er op dit moment 11 gevestigd in West-Vlaanderen. Albert Heijn is in West-Vlaanderen ook actief met het leveren van boodschappen aan huis – zowel bij particulieren als bij zakelijke klanten.

Raf Van den Heuvel, general manager van Albert Heijn België: “West-Vlaanderen is voor ons vruchtbare grond; we hebben er al 11 winkels die het goed doen en ook onze thuisleverdienst wordt er warm onthaald. Er is nog veel marge voor groei in deze beloftevolle regio – daarom mikken we de komende jaren op een paar extra winkels in West-Vlaanderen. Drie nieuwe winkels zijn ondertussen vergund en we hopen er in de toekomst nog een paar andere aan toe te voegen.”
Jan Peeters van Peeters-Govers: “Bij Peeters-Govers staan sinds 1947 de waarden vers, bewust, lokaal en persoonlijk altijd centraal. Met 15 Albert Heijn-winkels in de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant, betreden we vol trots een nieuwe provincie. Onze drie West-Vlaamse Albert Heijn winkels worden duurzame winkels vol vers, een verrassend assortiment, persoonlijke service en hele straffe prijzen. Om er ook echte toppers van te maken, gaan we binnenkort op zoek naar lokaal talent. We zoeken op elke locatie een 40-tal mensen die in de warme sfeer van ons familiebedrijf hun schouders mee willen zetten onder de dynamische buurtwinkels die we willen openen. Hierbij dan ook een oproep aan iedereen in de buurt van Ruiselede, Jabbeke of Brugge: we gaan graag in gesprek met iedereen die warmloopt voor ons verhaal.”

De werken in Ruiselede en Jabbeke gingen ondertussen van start en ook in Brugge wordt vanavond (15 mei) in aanwezigheid van burgemeester De fauw het startschot van de werkzaamheden gegeven. Die komt er aan de Veemarkt. De bouwwerken in Ruiselede en Jabbeke worden in goede banen geleid door aannemer Vulsteke. De ontwikkelaars achter de sites zijn TCIS / The City Is Smart (Ruiselede), NVNIC (Jabbeke) en Global Estate Group (Brugge).

7 reacties

Dominique
Geschreven op 2024-05-19 08:34:38
Zo blij dat er 1 komt in Jabbeke 🫶! Hopelijk gaat hij vlug open 😃
Pascale Van Gierdeghom
Geschreven op 2024-05-17 22:02:27
Heel blij met die winkel. We hebben dat nodig in ST-MICHIELS. Dank u.
Anja
Geschreven op 2024-05-17 07:17:04
Kan er geen komen in zeebrugge zou een grote meerwaarde zijn,voor iedereen
Monique vermote
Geschreven op 2024-05-16 22:58:51
Blij met de komst in jabbeke mij zal je er zeker zien het zal zeker een meerwaarde zijn voor jabbeke
Deconinck annie
Geschreven op 2024-05-16 20:59:32
Ga super blij zijn als hij open gaat in jabbeke ,nu altijd naar oostende of bredene
Van de woestijne
Geschreven op 2024-05-16 15:01:19
Ben blij dat er een komt op sint-michiels
Daisy Carpels
Geschreven op 2024-05-16 14:44:39
Super ik ben blij dat er een komt te St Michiels

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.