Home > Agnes Florizoone kreeg vandaag als eerste Koksijdse het vaccin

Agnes Florizoone kreeg vandaag als eerste Koksijdse het vaccin

Geschreven op 12 januari 2021 om 14:34 door Mario De Wilde

Fijn nieuws vanuit WZC Dunecluze. Agnes Florizoone kreeg deze voormiddag als eerste inwoner van Koksijde het vaccin tegen COVID-19. Agnes is 88 jaar en getrouwd met Albert Bolle (91) die ook in WZC Dunecluze verblijft. Sinds 1956 wonen ze in Koksijde. Hetzelfde jaar, op 1 mei, startten ze de bekende schoenenzaak Albert in de Zeelaan. De winkel hebben ze samen tot 1986 met veel plezier uitgebaat om daarna het roer over te laten aan hun dochter Christine Bolle. Agnes en Albert hebben naast een dochter ook een kleindochter.

Het koppel viert op één mei 2021 hun briljanten huwelijksverjaardag (65 jaar huwelijk).  Agnes is sinds 9 mei 2017 vaste bewoonster van WZC Dunecluze en haar man Albert verblijft er sinds 29 maart 2016. Het zijn beide hele positieve mensen die altijd hard gewerkt hebben. Een levenslust die ze nog altijd uitdragen.

Foto ©Sofhie Legein – Lokaal Bestuur Koksijde v.l.n.r.: directeur Jan Nagels WZC Dunecluze, Agnes Florizoone, burgemeester Marc Vanden Bussche en hoofdverpleegkundige van dienst rood, Vicky Degrande.

In Koksijde worden deze week ook alle 80-plussers opgebeld om hen te informeren over het vaccin. Lokaal Bestuur Koksijde wil zo in kaart brengen wie zich al dan niet wil laten vaccineren en of er problemen zijn met de mobiliteit.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.