Home > Aftellen naar ‘Inspiratie Reizen’ in BMCC op het Brugse Beursplein

Aftellen naar ‘Inspiratie Reizen’ in BMCC op het Brugse Beursplein

Geschreven op 30 november 2022 om 15:35 door Mario De Wilde
Onze INSPIRATIEDAG REIZEN op 3 december nadert met rasse schreden. Wil u graag presentaties bijwonen? Aarzel niet en schrijf u gratis in. Je bent uiteraard ook welkom om een praatje te slaan met tal van reisspecialisten.

ECO-AVONTUUR IN COSTA RICA
Voor de natuurliefhebber is Costa Rica the place to be. Meer dan 30% van het land is beschermd natuurgebied. Wat mag u verwachten? Tropische vogels, tal van diersoorten, een indrukwekkende jungle, uitgestrekte stranden, vulkanen, warmwaterbronnen en een zalige sfeer.

Eco Avontuur in Costa Rica
  IK SCHRIJF IN VOOR DE PRESENTATIE

DROOMREIZEN NAAR LA RÉUNION & MAURITIUS

La Réunion biedt landschappen als postkaarten, hoge bergtoppen, keteldalen, werelderfgoed en meer dan 200 microklimaten. Een prachtig panorama met kristalhelder water en verbluffend groen. Combineer met het paradijselijke Mauritius dat fantastische hotels biedt om te relaxen.
Droomreizen naar La Réunion & Mauritius
  IK SCHRIJF IN VOOR DE PRESENTATIE

LUXUEUS CRUISEN MET OCEANIA CRUISES

Met Oceania Cruises ontdekt u de mooiste plekken in stijl en met de fijnste keuken op zee. Een persoonlijke service, rust en een informele sfeer staan centraal. Dikwijls worden kleinere havens aangedaan, met langere ligtijden zodat u de regio/stad beter kan ontdekken.
Luxueus cruisen met Oceania Cruises
  IK SCHRIJF IN VOOR DE PRESENTATIE

AUTHENTHIEK PORTUGAL

In Portugal valt heel wat te beleven. Lissabon en Porto zijn bruisende steden. De Dourovallei laat zich in alle rust ontdekken. De kust rond Lissabon en de Algarve staan voor heerlijke vakantiegenoegens. Op de eilanden Madeira en de Azoren en in de Alentejo ontbreekt het niet aan authenticiteit.
Authentiek Portugal
  IK SCHRIJF IN VOOR DE PRESENTATIE

CRUISEN MET HOLLAND AMERICA LINE – WAAROM NIET NU?

Bij Holland America Line komt u thuis. Een persoonlijke service, een comfortabele hut, culinaire verwennerij, sfeervolle schepen, moderne faciliteiten en Nederlandse communicatie zorgen voor een heerlijk verblijf. En naar de Noorse fjorden vertrekt u uit Rotterdam of Amsterdam.
Cruisen met Holland America Line - Waarom niet nu?
  IK SCHRIJF IN VOOR DE PRESENTATIE

GRIEKENLAND À LA CARTE

Wil u het echte Griekenland kennen? De unieke sfeer, de prachtige natuur en het cultureel erfgoed staan garant voor een toffe reis. Ontdek hoe u een themareis, een rondreis per huurwagen en island hopping kan beleven. Een leuk hotel of eerder een privévilla? Uw reis wordt op maat samengesteld.
Griekenland à La carte
  IK SCHRIJF IN VOOR DE PRESENTATIE

RIVIERCRUISEN MET CROISIEUROPE

CroisiEurope is dé referentie voor riviercruises. U heeft keuze uit cruises over de hele wereld tot cruises op de kanalen van Frankrijk of enkele cruises op zee. Wacht niet en verken de wereld vanop het water. CroisiEurope kiest voor schepen op mensenmaat die aanleggen in het hart van de steden.
Riviercruisen met Croisieurope
  IK SCHRIJF IN VOOR DE PRESENTATIE
Kom langs en maak kans op een reischeque van € 500. Bij een boeking naar aanleiding van onze inspiratiedag, ontvang je een leuk geschenk.

Klik hier voor het overzicht met alle presentaties

Uiteraard hopen de organisatoren iedereen te mogen ontmoeten op zaterdag 3 december in het BMCC Brugge.

Met reislustige groeten,

Het team van Reizen Van Renterghem

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.