Home > Afgelopen weekend mocht Knokke-Heist de eerste Belgische brandstore van Coco & Sebas verwelkomen

Afgelopen weekend mocht Knokke-Heist de eerste Belgische brandstore van Coco & Sebas verwelkomen

Geschreven op 25 juli 2022 om 10:58 door Mario De Wilde

Afgelopen vrijdag opende het Nederlandse chocolademerk Coco & Sebas de deuren van haar nieuwe brandstore in Knokke. De vestiging van het luxe chocolademerk is gevestigd aan de Lippenslaan 340 en is hiermee de eerste vestiging van Coco & Sebas in België. Hierdoor hebben vanaf vrijdag ook Belgische consumenten keuze uit het gevarieerde assortiment, bestaande uit een classic collectie chocoladecreaties, versterkt door wisselende, seizoensgebonden chocoladecollecties, schepijs en koffies. De winkel werd feestelijk geopend door Remy Rombouts (founding father) en Roger Scheeren (CEO).

CEO Roger Scheeren keek alleszins uit naar de opening: “We waren ontzettend verheugd om de eerste brandstore in België te kunnen openen. Ik hoop alle Belgische fijnproevers te kunnen verrassen met ons heerlijke assortiment.” Voor alle bezoekers is er heerlijke chocolade om te proeven en daarnaast krijgen alle klanten in de openingsweek een doosje met hartjes pralines cadeau.

Over Coco & Sebas
Coco & Sebas, dat vijf jaar bestaat, is één van de snelst groeiende premium chocoladebedrijven van Nederland. Hun pay-off ‘Sparkle up your day’ vat het concept goed samen. Coco & Sebas staat voor liefde voor het vakmanschap en voor het pure product. De werknemers van Coco & Sebas maken van elke chocoladecreatie een stijlvol en verrassend cadeau. Vanuit het atelier in Oirschot (Nederland) worden klanten uit binnen- en buitenland voorzien van stijlvol verpakte chocoladecadeautjes en lekkere luxe chocolade in de kenmerkende Coco & Sebas-stijl.

Stijlvolle en verrassende creaties

Chef-Patissier Remy Rombouts – het creatieve brein van het bedrijf – is de geestelijk vader van de gevarieerde en verrassende chocoladecreaties. Coco & Sebas heeft naast klassiekers als bites, pindarotsjes en repen een uitgebreid assortiment cadeauchocolade, variërend van de bekende Coco & Sebas-harten tot smaakvolle giftboxen en de signatuurbonbons Coco’s.

Gevarieerd assortiment voor de Belgische fijnproever

Om ook de inwoners van België alles wat Coco & Sebas in huis heeft te kunnen laten zien én beleven, is ervoor gekozen om in het kloppend hart van Knokke een brandstore te openen. Ieder product dat je bij Coco & Sebas koopt, moet voelen als een cadeautje voor jezelf of een ander. Alle chocolade is dan ook verpakt in luxe verpakkingen en kan op verschillende manieren gepersonaliseerd worden. Coco & Sebas werkt met een classic collectie in combinatie met wisselende seizoenscollecties, bestaande uit exclusieve producten die tijdelijk verkrijgbaar zijn. Naast een uitgebreid assortiment chocolade, is een ijs- en koffiebar ingericht voor een heerlijke take-away koffie en ambachtelijk ijs. De Coco & Sebas brandstore in Knokke heeft zo de hele zomer voor elk wat wils en serveert naast vanille en vruchtenijs twee zelfgemaakte chocolade ijs smaken: witte chocolade framboos en chocolade brownie. Uiteraard bestaande uit de signature Coco & Sebas chocolade.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.