Home > Actie ‘de warmste stoffemiekes week’ levert mooi bedrag op voor De Kantel vzw. in Assebroek

Actie ‘de warmste stoffemiekes week’ levert mooi bedrag op voor De Kantel vzw. in Assebroek

Geschreven op 2 februari 2019 om 15:04 door Mario De Wilde

Sandra Coupje is sinds jaar en dag de bezielster van ‘de Stoffemiekes’, een community die via facebook werd opgericht om ‘nog beter’ te leren naaien. Er zijn gratis patronen te vinden en tips kunnen uitgewisseld worden. Via deze facebookgroep zette Sandra een actie op poten in kader van Music voor Life. Ze organiseerde een poll waarbij de leden konden kiezen tussen twee goede doelen die haar nauw aan het hart liggen. De Kantel, een organisatie voor bijzondere jeugdzorg in Sint-Andries, werd verkozen tot hun goed doel. De Kantel zet zich in voor baby’s, kinderen en jongeren uit kwetsbare gezinnen. Kansen creëren voor deze gezinnen is iets waar alle medewerkers van De Kantel zich dagelijks voor inzetten. Sandra nodigde haar vrienden, leden, buurtwinkels, sponsors, en mensen die ze totaal niet kende uit om allen €1 te storten voor haar actie. De actie leverde het mooie bedrag van 2248.33 euro op. Dit bedrag wordt gebruikt voor de aankoop van multimedia, waarbij we – mede dankzij Mediamarkt – alle groepen kunnen voorzien van nieuw materiaal. De cheque aan De Kantel overhandigd in aanwezigheid van directeur Jozefien Van Landschoot.

Op de foto van links naar rechts: Jozefien Van Landschoot Directeur van De Kantel Vzw – Sofie Ameele Psychologe Pollux – Sandra Coupje hoofdbeheerster stoffemiekes -en Kathleen Himschoot medebeheerster v/d Stoffemiekes. Fotograaf Jerry D’hoe. 

 

2 reacties

Toni wauters
Geschreven op 2019-02-02 18:11:51
Proficiat voor je inzet Sandra....
Sandra Coupje
Geschreven op 2019-02-02 16:01:14
Dank je wel voor het mooie artikel <3. Dit is een extra steun voor alle mensen die iets doen voor het goede doel. Het ingezamelde geld zal zeer goed besteed worden. Blije kindergezichtjes wilde we heel graag zien en ik denk dat we met z'n allen daarin zijn geslaagd. Met een warm hart dank ik iedereen maar dan ook iedereen die hieraan heeft meegewerkt. Een €1 actie en kijk wat we met z'n allen hebben verwezenlijkt. Jullie zitten allemaal in mijn team en net daarom heb ik het ook zo gezet. "Sandra Coupje en haar TEAM" want zonder jullie allemaal was dit nooit gelukt. Een mega dikke merci 😘 En dit artikel is de kers op de taart 😘. Dank je wel Sandra Coupje

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.