Home > A.s. zaterdag welcomeback-wedstrijden mét publiek voor de Kortrijkse Spurs

A.s. zaterdag welcomeback-wedstrijden mét publiek voor de Kortrijkse Spurs

Geschreven op 30 september 2021 om 13:49 door Mario De Wilde

Komende zaterdag 2 oktober zijn er de welcomeback-wedstrijden, de eerste competitiewedstrijden van de Spurs met publiek. En daar ziet iedereen heel erg naar uit. De dames A ontvangen om 18u. Spirou Charleroi, om 20.45u. kijken de heren A
Gembo Borgerhout in de ogen. Beide wedstrijden gaan door in de Lange Munte.

Voor de wedstrijd van de faniondames is er een grote reünie met als thema ’25 jaar damesbasket Kortrijk’ waarbij elke speelster van de voorbije 25 jaar werd uitgenodigd. Speciale aandacht zal er gaan naar de ploeg die een kwart eeuw geleden Europees basketbal veroverde en elk jaar met Waregem en Saint-Servais streed om de landstitel.
Katia Torfs, Karolien Lanssens, Ilse Nuytens, Martine Severens, Ann Van Doren, Alexia Maes, Jehanne Detry, Nele Deyaert, Dana Boonen, Marie en Sarah De Clerck tekenen alvast present.

De heren A, onder leiding van coach Jeroen Debaveye, gaan om 20.45u. op zoek naar een 2 op 2 na hun zege vorig weekend in en tegen Oxaco. In hun eerste thuismatch ontvangen de ambitieuze Spurs, die dit jaar vier profspelers in hun rangen
hebben, Gembo. Een mooie kans om de sfeer van weleer van Frisa en Brandt te herontdekken.

Er is opnieuw gezorgd voor leuke animatie voor, tijdens en na de match. Er is een mooi gevulde winkelkar te winnen en alle jeugdspelers- en speelsters krijgen een gratis zakje friet. Voor de ouders voorzien we een lekkere Martha en een gratis zakje Royco-soep.

Het jeugdteam dat het meest volk op de supporters op de been brengt, krijgt een compleet nieuwe trainingsoutfit.

www.houseoftalentsspurs.be

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.