Home > ‘A l’Ostendaise Noordzeevisfestival’ moet duizenden visliefhebbers naar Oostende lokken

‘A l’Ostendaise Noordzeevisfestival’ moet duizenden visliefhebbers naar Oostende lokken

Geschreven op 31 mei 2022 om 08:37 door Mario De Wilde

Op zaterdag 25 en zondag 26 juni gaan 24 Oostendse chefs opnieuw creatief aan de slag met vis en schaaldieren uit de Noordzee. Het wordt een sfeervol evenement voor grote en kleine lekkerbekken! Verser dan vers want de vis belandt rechtstreeks van in de netten op jouw bord.
Dit jaar wordt het Noordzeefestival aangevuld met een lokaal streekproduct in de gerechten. Daarnaast worden er extra acties ondernomen om het evenement 100 procent duurzaam te maken. Meer dan 20 Oostendse restaurants zullen de bezoekers verwennen in een uniek kader.
Burgemeester Bart Tommelein: “We zijn heel fier dat we dit jaar opnieuw een editie van ‘A l’Ostendaise’ kunnen aankondigen. Op ‘A l’Ostendaise – Noordzeefestival’ gaan de Oostendse chefs aan de slag met alles wat de Noordzee te bieden heeft. Op die manier kunnen de bezoekers kennismaken met verschillende soorten vis, ook bijvangst. We zijn blij dat we op een toegankelijke manier onze restaurants in de kijker kunnen zetten en zo onze zomer opnieuw op gang trappen na twee afgelaste edities.” Toegang tot het evenement is gratis. Voor slechts 8 euro per gerecht proef je van al het lekkers dat de Oostendse chefs voor jou in petto hebben.

1 reactie

Luc Barbé
Geschreven op 2022-06-24 21:51:23
Ik kijk er echt naar uit ! En verblijf vanaf zaterdag er 2 nachten. Wil niets missen. Top initiatief. Was door corona 2 jaren er niet meer geweest. .voelde mij niet welkom. Herontdekken dus

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.