Home > Club Brugge huurt Hoffenheim spits Sargis Adamyan tot einde van seizoen. Badji naar Charleroi

Club Brugge huurt Hoffenheim spits Sargis Adamyan tot einde van seizoen. Badji naar Charleroi

Geschreven op 31 januari 2022 om 22:14 door Mario De Wilde

Club Brugge huurde op de valreep nog aanvaller Sargis Adamyan tot het einde van dit seizoen. Adamyan (28) speelt sinds 2019 voor TSG Hoffenheim, waar hij nog samenwerkte met coach Alfred Schreuder. In 46 wedstrijden in de Bundesliga vond de Armeniër 8 keer de weg naar doel. Sargis is ook vaste waarde in het nationale elftal van Armenië. Adamyan wordt tot het einde van het seizoen geleend, mét aankoopoptie.

Ignace Van der Brempt trekt definitief naar Red Bull Salzburg.
Van der Brempt (19) maakte in 2019 de stap van Club NXT naar de Brugse A-kern. De Belgische belofteninternational kwam dit seizoen 20 keer in actie voor Blauw-Zwart. Van der Brempt versiert nu een mooie transfer naar het Oostenrijkse Red Bull Salzburg. De 12-voudige Oostenrijkse kampioen staat momenteel eerste in de Bundesliga met 14 punten voorsprong op Sturm Graz.

Aanvaller Youssouph Badji wordt voor anderhalf seizoen uitgeleend aan Sporting Charleroi.
Badji (20) kwam in 2020 over van Casa Sports uit Senegal. Het voorbije half jaar werd de aanvaller uitgeleend aan Stade Brestois in de Ligue 1. Nu keert Youssouph dus terug naar de Jupiler Pro League waar hij voor anderhalf seizoen op huurbasis aan de slag gaat bij Sporting Charleroi.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.