Home > Oscar Popcorner, de enige filmrubriek ter wereld in het West-Vlaams, win je 1+1 cinematicket

Oscar Popcorner, de enige filmrubriek ter wereld in het West-Vlaams, win je 1+1 cinematicket

Geschreven op 12 april 2024 om 14:01 door Mario De Wilde

Beste Popcornervrienden uit geheel West-Vlaanderen en ook ver daarbuiten. Hier zijn we terug met onze enige filmrubriek ter wereld in dat schoon West-Vlaams dialect. En we zijn dit weekend aan aflevering 110 toegekomen. Nicolas Blondskirt, beter gekend als schepen van Brugge, Nico Blontrock, heeft de eer en vooral het genoegen om twee nieuwe films voor te stellen.

We starten met Monkey Man een prent waarin nogal wat knokken en vuisten in voorkomen. De film is geïnspireerd op de legende van Hanuman, een icoon dat kracht en moed belichaamt. Kid is een wat simpele jonge gast die een mager bestaan leidt in een ondergrondse vechtclub waar hij avond na avond, met een gorillamasker op, door populairdere vechters in elkaar wordt geslagen voor geld. ’t Ja, iedereen moet zijn boterham verdienen, he. Na jaren van onderdrukte woede ontdekt Kid een manier om te infiltreren in de sinistere elite van de stad. Terwijl zijn jeugdtrauma de overhand neemt, begint hij een explosieve vergeldingscampagne om af te rekenen met de mannen die hem alles afnamen.

Ook bij onze tweede film geen romantische lentekriebels maar wel lentegriezels tijdens de Horror Nights in Kinepolis met veel liters angstzweet en koude rillingen. Zet je schrap voor onze horrortoppers die de lente laten beven! Op 18 april maakt een groep kidnappers kennis met Abigail. Ze denken makkelijk geld te verdienen met de ontvoering van de dochter van een steenrijk onderwereldfiguur. Maar da’s verkeerd gedacht, want de jonge ballerina Abigail mag er dan al onschuldig uitzien, dat is ze alles behalve…

Wedstrijd win je 1+1 gratis Kinepolis ticket

Zoals steeds kan je opnieuw je eigen 1+1 gratis ticket voor een film en Kinepolis cinema naar keuze winnen. Wat je daar allemaal voor moet doen? Hier gaan we…

-Volg ons zeker op sociale media (facebook en instagram) om als eerste alle nieuwtjes en wedstrijden van Het Nieuws van West-Vlaanderen te ontvangen.

-Waarom moet je je ogen sluiten in de trailer van de film ‘Monkey Man’?

-Hoe oud (of jong) is de ballerina in ‘Abigail’?

Mail ons je antwoorden met als titel ‘Griezelen en vechten’ voor maandagavond 15 april 2024 om 19 uur naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be . Eén deelname per gezin anders zien we ons genoodzaakt om je uit te sluiten (en ook niet één persoon die op verschillende personen en adressen antwoorden indient). Daar wordt streng op toegezien. Vermeld graag ook je mailadres en volledig adres. In de volgende aflevering maken we de winnaars bekend.

De winnaars van de vorige lading inzendingen (drukke Paasvakantie met meer dan 1400 juiste antwoorden) zijn: Gino Vandenbriele uit Oostende, Marie-Jeanne Van Espen uit Roeselare, Josephina Neirinckx uit Lendelede, Noël Vanhooren uit Knokke-Heist, Mario Decorte uit Ieper, Eric Jacques uit Brugge, Freddy Dedeene uit Koksijde, Sophie Lambrecht uit Loppem, Serge De Looze uit Gent en Rita Blondeel uit Gistel.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.