Home > Club Officieren Knokke-Heist vierde 30 jaar bestaan met gastspreker Jasper Pillen

Club Officieren Knokke-Heist vierde 30 jaar bestaan met gastspreker Jasper Pillen

Geschreven op 13 december 2023 om 08:14 door Mario De Wilde

Afgelopen weekend vierde de Club Officieren Knokke-Heist zijn 30 jaar bestaan in Pavillon du Zoute, in aanwezigheid van schepenen Mestdach en Wenmaekers, voorzitter van de cultuurraad Dirk Overstraete en burgemeester van Damme, Joachim Coens. In 1993 werd de club namelijk als vereniging door de Cultuurraad Knokke-Heist erkend. Jasper Pillen, schepen van de stad Brugge, was gastspreker met zijn conferentie ‘Waarom heeft België een defensie nodig – de grote onbekende’.

Lidmaatschap tot de Club Officieren staat open voor officieren en ambtenaren van niveau 1 werkend voor Defensie, commissarissen van de politie en officieren van de brandweer civiele bescherming en geassocieerde leden met een vooraanstaande betrekking die toegewijde medewerking aan de doelstellingen verlenen.

De Club Officieren heeft namelijk als doel de banden tussen haar leden op vriendschappelijk en professioneel vlak aan te halen. Ook de banden met politie, brandweer en civiele bescherming zijn erg belangrijk.

Club officieren Franky Lycke, Patrick De Klerck, Philip Demunter, Erik Dhondt

Het bestuur is momenteel in handen van:

Franky Lycke, penningmeester
Philip Demunter, Voorzitter
Jean-Claude Vantorre, Ondervoorzitter
Erik Dhondt, Secretaris

Op de viering hebben voorzitter Philip Demunter, penningmeester Franky Lycke en secretaris Erik Dhondt de bronzen Provinciale onderscheidingen ontvangen voor meer dan 15 jaar bestuursfuncties in de Club Officieren Knokke-Heist, uitgereikt door Patrick De Klerck, provincieraadslid.

In de toekomst zet de Club Officieren Knokke-Heist de ingeslagen weg verder. Meer informatie vind je op de website: https://www.clubofficierenknokkeheist.be/

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.