Home > Oscar Popcorner, de filmrubriek in het West-Vlaams dialect. Win 1+1 tickets voor film naar keuze

Oscar Popcorner, de filmrubriek in het West-Vlaams dialect. Win 1+1 tickets voor film naar keuze

Geschreven op 30 juni 2023 om 13:41 door Mario De Wilde

Welkom West-Vlaamse lezers en kijkers van Het Nieuws van West-Vlaanderen overal in den lande. Dit weekend hebben we ons aller Pietje Huysentruyt ingehuurd om ‘Oscar Popcorner’ te presenteren en we zijn intussen intussen aan aflevering 79 aanbeland. Door een wisseling in onze opdracht, en ook door het feit dat het twee veel bezochte toppers zijn, worden de twee films van vorige week nog eens herhaald. Dus redenen genoeg om deze twee splinternieuwe films een bisnummer te geven. Aan het werk Piet Huysentruyt, alias onze bekende stemmenimitator Glenn De Keyser. Dus wat leren we deze week, Piet?

We starten met de combinatie ‘Disney en Pixar’ en het werd ‘Elemental’. Deze geheel nieuwe, unieke animatiefilm speelt zich af in Element City, waar vuur-, water-, land- en luchtbewoners samenleven. In de film maken we kennis met Ember, een stoere, gevatte en vurige jonge vrouw wiens vriendschap met een leuke, sentimentele, relaxte jongen genaamd Wade haar overtuigingen over de wereld waarin ze leven uitdaagt.

Over naar nummer twee: No Hard Feelings’ waarin Jennifer Lawrence de hoofdrol speelt. Het is een scherpe, hilarische komedie waarvoor ons Jennifer eveneens de productie doet. Wanneer ze op het punt staat om haar ouderlijk huis kwijt te raken, ziet Maddie een opmerkelijke vacature: rijke helikopterouders zoeken iemand die met hun introverte 19-jarige zoon Percy wil ‘daten’ voordat hij naar de universiteit gaat. Maar Maddie komt er al snel achter dat de stugge Percy zich niet zomaar laat inpakken.

Wedstrijd win je 1+1 gratis filmticket

Animatie en komedie: het zat er weer allemaal in deze week. En met z’n tweeën kunnen jullie ook voor de prijs van één naar een film naar keuze in Kinepolis.

Wat moet je hiervoor doen?

-Volg ons op sociale media (facebook en instagram) om als eerste alle nieuwtjes en wedstrijden van Het Nieuws van West-Vlaanderen te ontvangen.

Beantwoord de volgende vragen:

-Wat is de naam van de filmstudio die ‘Elemental’ uitbrengt?

-Wat is de leeftijd van Percy in ‘No Hard Feelings’?

Mail ons je antwoorden met onderwerp ‘Pietje Oscar’ voor maandagavond 3 juli om 19 uur naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be . Eén deelname per gezin anders zien we ons genoodzaakt om je uit te sluiten (en ook niet één persoon die op verschillende personen en adressen antwoorden indient). Daar wordt streng op toegezien. Vermeld graag ook je mailadres en volledig adres. Woensdag maken we de winnaars bekend.

3 reacties

Freddy Degrauwe
Geschreven op 2023-07-03 14:17:28
Eens met zijn tweetjes kunnen genieten van een filmpje. Zaaaaaalig.
Stefaan Ryckebosch
Geschreven op 2023-07-02 21:39:56
Met z'n 2-tjes samen naar de film, hoe zaaaaalig is dat..
GOUDESEUNE ELS
Geschreven op 2023-07-02 20:19:13
Ik ben altijd te vinden om eens naar de cinema te gaan..

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.