Home > Oscar Popcorner, de filmrubriek in het West-Vlaams dialect. Win 1+1 tickets voor film naar keuze

Oscar Popcorner, de filmrubriek in het West-Vlaams dialect. Win 1+1 tickets voor film naar keuze

Geschreven op 5 mei 2023 om 14:16 door Mario De Wilde

Hallo, beste kijkers en lezers van Het Nieuws van West-Vlaanderen. Vandaag serveert de Mugge van Brugge jullie aflevering 72 van ‘Oscar Popcorner’, je weet wel: de enige film ter wereld die in het West-Vlaams dialect gepresenteerd wordt. En het worden twee actiefilms die we de ether en de beeldbuis injagen. Ik zou zeggen gooi die volumeknop naar het kookpunt want hier gaan we.

Nummer één is de avonturenfilm ‘Dungeons & dragons’. Een knappe dief en een groep onwaarschijnlijke avonturiers beginnen aan een epische overval om een verloren relikwie terug te vinden. Maar het gaat goed fout wanneer ze de toorn van enkele wraakzuchtige mensen over zich heen krijgen. Dungeons & Dragons brengt de rijke wereld van de legendarische role-playing game naar het witte doek in een hilarisch avontuur boordevol actie.

Klaar om Robert de Niro en zijn rechercheur Zeppelin te ontvangen? In de film ‘Savage Salvation’ streven ze ernaar de vrede te bewaren in hun ruige stad, waar de enige twee interesses van de bewoners de kerk en de drug Oxycodon zijn. Na een turbulent drugsverleden besluitenene Shelby en Ruby een nieuwe start te maken met de steun van Peter. Deze laatste in de hoedanigheid van John Malkovich). Het afkicken wordt hun moeilijk gemaakt door hun voormalige drugsdealer die uiteindelijk Ruby’s dood veroorzaakt. Shelby treft zijn toekomstige vrouw dood aan en wil nog maar één ding: wraak. Gewapend met een spijkerpistool gaat hij alle verantwoordelijken in de drugsketen één voor één af.

Win je 1+1 ticket voor een film en Kinepolis naar keuze

Zoals steeds kunnen jullie met ‘Oscar Popcorner’ ook weer een van de tien 1+1 tickets voor een film naar keuze in een Kinepolis naar keuze uitzoeken. Wat je daar allemaal voor moet doen, lees je allemaal hieronder.

-Volg Het Nieuws van West-Vlaanderen op instagram en/of facebook, altijd handig als je alle nieuwtjes uit je streek te weten wilt komen.

-Wat is in de trailer van ‘Dungeons & dragons’ een zwaard dat pijn doet?

-In de trailer van ‘Savage Salvation’ zie je wat Ruby wil als ze gestorven is. Wat was haar wens?

Bezorg ons alles voor maandagavond 8 mei om 18 uur in een mailtje met als titel ‘Weer een portie actie’ naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be. Opgelet: één deelname per gezin (en ook niet één persoon die op verschillende personen en adressen antwoorden indient) en graag je naam en volledig adres bij de inzending voegen. Veel succes….

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.