Home > 50% op eerste drie ritten. Taxiservice Bolt komt na Gent en Antwerpen ook naar Kortrijk

50% op eerste drie ritten. Taxiservice Bolt komt na Gent en Antwerpen ook naar Kortrijk

Geschreven op 23 januari 2024 om 09:11 door Mario De Wilde

Bolt kondigde deze ochtend zijn nieuwste uitbreiding met de lancering van zijn taxiservice in Kortrijk. Deze introductie markeert de derde stad in Vlaanderen en de eerste in West-Vlaanderen waar Bolt zijn aanwezigheid heeft gevestigd, na succesvolle lanceringen in Gent en Antwerpen in 2023. Al een bekende naam in stedelijke mobiliteit in heel België, zet Bolt zich in om stadsreizen te herdefiniëren met duurzame, toegankelijke en veilige vervoersopties. Kortrijk, bekend om zijn rijke geschiedenis en dynamische culturele landschap, sluit zich nu aan bij de groeiende lijst van steden die profiteren van Bolt’s handige en betrouwbare taxiservices.

“Uitbreiden naar Kortrijk is een strategische stap in Bolt’s groei door heel Vlaanderen en België”, zegt Laurent Pantusa, Country Manager bij Bolt België. “De levendige stedelijke sfeer van Kortrijk is ideaal voor onze taxiservice, en biedt inwoners en bezoekers een efficiënt, comfortabel en veilig reisalternatief. We zijn verheugd om onze expertise in hoogwaardige mobiliteitsoplossingen naar deze prachtige stad te brengen.”
Kwaliteit en veiligheid: de hoekstenen van Bolt’s dienstverlening
In lijn met Bolt’s toewijding aan uitmuntendheid, kunnen gebruikers in Kortrijk een reiservaring verwachten die gericht is op comfort en veiligheid. Bolt blijft investeren in innovatieve technologieën om ervoor te zorgen dat elke reis voldoet aan hun strenge kwaliteitsnormen. Het bedrijf hecht veel belang aan veiligheid, en implementeert maatregelen zoals de SOS-functie in de Bolt-app, die onmiddellijke assistentietoegang biedt. Daarnaast heeft het platform onlangs nieuwe functies voor reisveiligheidsbewaking gelanceerd om automatisch contact te kunnen opnemen met passagiers en chauffeurs via de app als een voertuig te lang stilstaat, om te bevestigen dat alles in orde is.
Viering van de lancering in Kortrijk
Ter viering van de lancering, is Bolt verheugd om inwoners van Kortrijk een exclusieve introductieaanbieding aan te bieden – 50% korting op hun eerste 3 ritten. Dit initiatief verwelkomt niet alleen nieuwe gebruikers om de uitzonderlijke dienstverlening van Bolt te ervaren, maar sluit ook aan bij de visie van het bedrijf om duurzame stedelijke mobiliteit te
bevorderen.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.