Home > 40ste Torhoutse Oldtimer Kastelentocht enkel voor k(n)arren van voor 1940

40ste Torhoutse Oldtimer Kastelentocht enkel voor k(n)arren van voor 1940

Geschreven op 15 juli 2022 om 10:12 door Mario De Wilde

De 40e Torhoutse Oldtimer Kastelentocht op maandag 15 augustus is enkel toegankelijk voor oldtimers van vóór 1940, naast het feit dat ze ook door oldtimers van vóór 1940 begeleid worden. Jawel, dit jaar is de Torhoutse Oldtimer Kastelentocht aan zijn 40ste editie toe. Om dit jubileum te vieren, wordt het een feestweekend met niet één maar twee oldtimerritten! Op zondag 14 augustus is er een oldtimerrit voor wagens, moto’s en brommers ouder dan 40 jaar, waarvan de opbrengst integraal naar het goede doel gaat. Op maandag 15 augustus kan je naar jaarlijkse traditie genieten van de 40ste Oldtimer Kastelentocht.

Het bestuur van de Torhoutse Oldtimer Club Andre Riemaecker vzw en het Lokaal Bestuur Torhout slaan dit jaar de handen weer in elkaar. De oldtimertocht is toe aan zijn 40ste editie, een unicum in Vlaanderen. Daarom organiseren we dit jaar twee oldtimerritten.

Torhout Classic Rally op zondag 14 augustus
De eerste oldtimerrit op zondag 14 augustus is er een voor wagens, moto’s en brommers ouder dan 40 jaar. Het is mogelijk om zowel in groep als vrij te rijden (bolletje/pijltje). De opbrengst van deze dag gaan integraal naar het goede doel.

De 40ste Torhoutse Oldtimer Kastelentocht op 15 augustus
Onder begeleiding, en voor wagens van vóór 1940 worden er een vijftiental kastelen en domeinen bezocht. Het wordt een tocht vol historische en toeristische pareltjes! De aangepaste kledij volgens het bouwjaar van de wagens maakt het geheel helemaal af.

Wil je deelnemen aan één van deze ritten?
Mail vóór 5 augustus naar toc.torhout@gmail.com met vermelding van de rit waaraan je wenst deel te nemen. In het secretariaat van Tocar vzw en in het Vrijetijdshuis vind je ook inschrijfformulieren. Bezorg de ingevulde strook vóór 5 augustus terug aan Tocar vzw of in het Vrijetijdshuis. Deelnemen aan de rit van 14 augustus kost € 25 per persoon. Hierin is inbegrepen: ontbijt en koffie, ’s middags een bakje frietjes met een frikandel en brochette en een consumptie, bij de twee stops een drankje, een rallyplaat en goodiebag per wagen/moto/brommer.

Deelnemen aan de rit van 15 augustus kost € 65 per persoon (Tocar-leden: € 60 per persoon). Hierin is inbegrepen: ontbijt en koffie, ’s middags aperitief, lunch en een consumptie, in de namiddag een ijsje en ’s avonds een verzorgde snack.

Barbecue op 14 augustus
’s Avonds is er een barbecue voor deelnemers en sympathisanten. Deelnameprijs: € 20 per persoon, voor de deelnemers aan de rit: € 15 en voor kinderen: € 12.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.