Home > 40 surfing Rats & Chicks sloten zomervakantie af op Surfers Paradise

40 surfing Rats & Chicks sloten zomervakantie af op Surfers Paradise

Geschreven op 1 september 2020 om 13:39 door Mario De Wilde

Met 50 waren ze dit jaar, het jongeren surfteam van Surfers Paradise. Daarvan waren er 40 aanwezig op de laatste zondag van de vakantie, waar ze getrakteerd werden op een ontbijt, lunch en…een overweldigende surfsessie. Daar waar iedereen liever binnenshuis bleef, konden ze als surfers alleen maar genieten van een echte surfdag.  ’s Morgens heftige regen, windstille golven maar ’s middags stormachtig met bakken van wel 3 meter hoog. Zelfs dat kon hen niet deren, na een gans seizoen iedere zondag trainen van 13.30-16.30u onder deskundige begeleiding, waren zelfs de allerkleinsten er klaar voor.

De Surfers Paradise Rats en chicks (want er zijn ondertussen heel wat surfende meisjes ook !) trainen nog iedere zondag tot eind oktober, om dan als apotheose hopelijk gedurende de herfstvakantie naar Marokko te kunnen afreizen. Met 35 zijn ze dan, het 3e jaar Imsouane, waar de eerste winterswells dan moeten binnenrollen. Alle info ivm het jongeren surfteam: info@surfersparadise.be

Inschrijven voor 2021 kan nu al -op wachtlijst- , voorwaarde is kunnen zwemmen en beginnend surfer want de trainingen slaan op vorderingen maken. Best is dus eerst een surf initiatie te volgen vooraleer het team te vervoegen. Surfers Paradise blijft nog dagelijks geopend tot eind september en is vanaf dan enkel nog de weekends en vakantiedagen open gedurende de ganse winterperiode. Wie dus nog wil leren surfen, kitesurfen, windsurfen, stand up peddelboarden of gewoon bij mooi weer een partijtje beachvolleybal wil komen spelen is welkom. Ideaal en veilig ook voor groepen, verenigingen, bedrijven, fin de saison… daar buitensporten aangeraden worden, zeker dan nog op zee, terwijl het strand ook als coronaveilig aanzien wordt.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.