Home > 36 gelukkige winnaars van Maand van de Markt in Waregem en Beveren-Leie

36 gelukkige winnaars van Maand van de Markt in Waregem en Beveren-Leie

Geschreven op 9 mei 2024 om 07:31 door Mario De Wilde

Waregem nam van 1 tot 30 april opnieuw deel aan de Maand van de Markt. Zowel op de woensdagmarkt in Beveren-Leie als op de zaterdagmarkt in Waregem vielen er heel wat leuke prijzen te winnen. Het stadsbestuur mocht onlangs de winnaars feliciteren. Provincie West-Vlaanderen zette mee haar schouders onder deze actie, maar liefst 75 markten in onze provincie namen deel.

In Waregem en Beveren-Leie zetten we de wekelijkse markt extra in de kijker en staken we onze lokale marktkramers een hart onder de riem. Bij elke aankoop ontving je als bezoeker van de deelnemende handelaars een formulier met daarop een unieke code. Met deze code maakte je kans op één van de vele prijzen aangeboden door het stadsbestuur en de marktkramers of maakte je kans op een provinciale prijs!

De actie was op beide Waregemse locaties een groot succes, want we kregen ongeveer 4500 papieren invulbonnen binnen en nog eens 1400 digitale deelnames werden geregistreerd. Er vielen natuurlijk heel wat leuke prijzen te winnen. Op de woensdagmarkt in Beveren-Leie konden we zes winnaars blij maken, op de zaterdagmarkt in Waregem waren er 30 gelukkigen. Naast de gevulde markttassen was de hoofdprijs telkens een gevulde boodschappentrolley ter waarde van 300 euro. Daarin zaten goederen van de markt, kortingsbonnen, gadgets en een Waregembon van 150 euro. De provinciale prijs was een weekendje weg en bonnen voor een lekker etentje. Katelijne Coorevits werd de hoofdwinnares in Beveren-Leie en Christiaan Wullaert werd in Waregem uitgeloot. Tijdens de prijsuitreiking bedankte het stadsbestuur alle deelnemers en marktkramers.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.