Home > ‘33 Masterchefs of Belgium’ huldigen eerste vrouwelijke masterchef in Silt in Middelkerke

‘33 Masterchefs of Belgium’ huldigen eerste vrouwelijke masterchef in Silt in Middelkerke

Geschreven op 26 april 2024 om 07:04 door Gino Ester

Zopas organiseerden de ‘33 Masterchefs of Belgium’ hun jaarlijkse event ‘De Grote Nacht’ en dit voor het eerst in het nieuwe casinogebouw Silt in Middelkerke. De 25-jarige Elien Verhulst, chef in het gastronomische restaurant Vlass in Middelkerke en vorig jaar nog genomineerd voor Lady Chef Of The Year 2023, werd er aangesteld als de eerste vrouwelijke ‘Masterchef’.

Ook Michiel Rabaey, restaurant Storm Oostende mag zich voortaan ‘Masterchef’ noemen. In 2018 opende hij samen met zijn vrouw Nathalie Hiele het restaurant langs de Hendrik Baelskaai in Oostende.
Hilde Stekelorum van restaurant Boîte in Koksijde en Vida Acquaro van het restaurant Marina uit Oostende kregen de titel ‘Compagnon ToqueBlanche’

-Patrick Noël, die in oktober 2023 het bekende restaurant De Marquize in Westende overliet na 21 seizoenen, mag zich voortaan ‘Culinaire Ambassadeur’ noemen.
-Wesley Blanckaert van Vishandel Birger uit Nieuwpoort werd opgenomen als ‘Clubmember’.

Tim Saint Germain, Salons Saint Germain Diksmuide, verzorgde met zijn team het gastronomisch 5-gangen. De vakkundige bediening gebeurde door de laatstejaarsstudenten van Hk Hotelschool Ter Duinen hotelschool Daarna werd het tijd om de benen los te gooien en dit met live muziek van ‘The Philips’, klasseband met Filip Bollaert (gitaar), Ben Crabbé (drums), Bert Embrechts (bassist) en Jan Hautekiet (pianist), gevolgd door een DJ die de sfeer tot in de kleine uurtjes hoog hield. Tekst en fotoreportage ©️Gino Ester

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.