Home > 27ste editie magazine De Boarebreker Gastronomie & Toerisme ‘de Michelin van Middelkerke’ voorgesteld

27ste editie magazine De Boarebreker Gastronomie & Toerisme ‘de Michelin van Middelkerke’ voorgesteld

Geschreven op 10 juni 2024 om 07:41 door Gino Ester

De Boarebreker Gastronomie & Toerisme, werd zopas in Middelkerke voorgesteld en dat gebeurde in de gloednieuwe Silt Fine Dining, de salons van Silt Middelkerke. Met dank aan Compass Group die instond voor een vlekkeloze bediening waarbij iedereen met volle teugen genoot van de kunsten van chef Sylvester Schatteman en zijn ploeg. Hoofdredacteur Georges Keters was een tevreden man: “Na twee jaar bouwwerken aan het nieuwe casino zijn we eindelijk opnieuw samen op onze normale plaats.
Het doet ons plezier dat we talafgevaardigden van diverse toeristische diensten aan onze kust, met een extra welkom aan Wesley Butstraen uit Ieper. Het bewijst de iedereen begaan is met wat er leeft aan onze mooie kust, waar onze handelaars, de horeca op kok, zich de naad uit het lijf werken om de toeristen het zo aangenaam mogelijke te maken. Onze nieuwe telg telt – net als vorig jaar – 140 pagina’s, met onze mooie gemeente Middelkerke in de kijker met liefst 70% kleurrijke pagina’s. Aangevuld met toeristische en gastronomische adresjes van onze buren overlappen we een flink stuk van de midden- en westkust, plus het rustig hinterland. We danken dan ook de diverse gemeenten, horeca, handelaars voor hun vertrouwen in onze jaarling. Alleen kan men weinig, samen kunnen we veel. We kijken dan ook samen graag uit naar een schitterend seizoen.”
Michelin van Middelkerke


Burgemeester Jean-Marie Dedecker ontving als eerste de nieuwe editie en was duidelijk in de wolken: “Dergelijk product moeten we koesteren. Elk jaar onze beste handelaars en horecalui met kennis van zaken in de kijker stellen, aangevuld met de vele activiteiten die we op het getouw zetten om bewoners en toeristen een mooie zomer te laten beleven, vergt veel inspanning, wat we als gemeentebestuur sterk waarderen. Het in Middelkerke en Westende dan ook op divers vlak veel te genieten met daarbij onder andere strak Bier aan Zee, het Zandsculptuurfestival, het Olympisch Dorp p het strand vlak voor Silt en in het najaar onder andere Tastoe op af te ronden met het Champagneweekend, hier in de salons van Silt. En er is nog meer: we beschikken in Middelkerke over een waaier uitstekende restaurants, brasseries en cafés dat er voor elk wat wils is en iedereen ruim aan zijn trekken komt. Zeg maar gerust dat het magazine De Boarebreker de Middelkerkse Michelin is. Eentje met vier sterren dan.”

Vanaf deze week is het magazine “De Boarebreker” gratis te bekomen bij de adverteerders en bij de voornaamste toeristische kantoren aan de midden- en westkust. Meer info: 0479 81 03 59 en georges.keters@skynet.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.