Home > 111 hoofdprijzen uitgereikt van wedstrijd tijdens groots openingsweekend Het Pand in Waregem

111 hoofdprijzen uitgereikt van wedstrijd tijdens groots openingsweekend Het Pand in Waregem

Geschreven op 16 september 2022 om 11:16 door Mario De Wilde

Winkelcentrum Het Pand in Waregem opende bijna een maand geleden met een grandioos openingsweekend. Een hele week lang kon je via de Waregem-app ook deelnemen aan de vette prijzenpot van 20 000 euro, die in een samenwerking tussen WAGSO en alle Pandhandelaars werd verzameld. De hoofdprijs werd gisteren uitgereikt. Een gelukkige bezoeker mag een jaar lang gratis winkelen in Albert Heijn.

Heel wat mensen namen deel aan de wedstrijd en scanden tijdens het openingsweekend en in de dagen daarna de code op hun Waregem-app. Zo kwamen zij automatisch in aanmerking voor een van de 111 prijzen die in de pot zaten. Vervolgens werd een wedstrijd met prijsvraag georganiseerd en konden de winnaars aangeduid worden.

En zo mag Vinnie Roelens (30) uit Wakken een jaar lang 100 euro per week winkelen in Albert Heijn. Ook de andere hoofdprijzen werden uitgereikt. Charlotte Derveaux en Gino Vandenbossche winnen elk een reischeque van 1000 euro bij TUI. Celine Goedbloed, Marye Bakker, Melina Delbeke en Myriam Vandekerckhove ontvangen elk 500 euro aan waardebonnen bij River Woods. Bij Corner, a touch of Sportline, worden zelfs negen winnaars in de watten gelegd. Yasmina Michiels en Mathieu Vanassche slepen een bon van 500 euro in de wacht en de andere zeven winnaars ontvangen waardebonnen van 100 of 200 euro.

Blijvend prijzen te winnen
De komende twee weken ontvangen ook alle andere winnaars hun prijzen: waardebonnen bij de verschillende handelszaken in Het Pand. Het stadsbestuur zal in de toekomst geregeld een wedstrijd aan de Waregem-app koppelen. Registreren en scannen blijft dus de boodschap!

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.