Home > 10 winnaars 100ste aflevering ‘Oscar Popcorner’, de filmrubriek in het West-Vlaams

10 winnaars 100ste aflevering ‘Oscar Popcorner’, de filmrubriek in het West-Vlaams

Geschreven op 31 januari 2024 om 06:40 door Mario De Wilde
Welkom afgelopen vrijdag aan alle trouwe luisteraars en kijkers van de fenomenale filmrubriek ‘Oscar Popcorner’ nog steeds de enige filmrubriek ter wereld die in het West-Vlaams dialect gepresenteerd wordt. Nicolas Bauwens uit Rekkem had zowaar de eer en het genoegen om de honderdste aflevering te presenteren. Dat betekent al ruim twee jaar lang elke vrijdag een nieuwe lading nieuwe films en veel popcorn. Wie het mocht gemist hebben, hier nog een keertje…

Wat hebben we voor deze jubileumeditie voor twee nieuwe films ontvangen?

De eerste prent is Argylle. Nee, geen medicament of een Frans gerecht maar een film uit het verknipte brein van Matthew Vaughn, die ook de Kingsman-franchise en Kick-Ass op ons losliet. Noteer, een scherpzinnige, grensverleggende spionagethriller. Bryce Dallas Howard vertolkt de rol van Elly Conway, de teruggetrokken auteur van een serie succesvolle spionageromans, die ’s avonds het liefst lekker thuis op de zetel zit met haar laptop en haar kat Alfie. Maar als de fictieve plots van Elly’s boeken steeds meer gaan lijken op de geheime activiteiten van een echte spionagedienst, is het afgelopen met die rustige avondjes thuis. Samen met Aiden, een spion met een kattenallergie, racet Elly (met Alfie in haar rugzak) de wereld over om de moordenaars een stap voor te blijven als de grens tussen haar fictieve en echte wereld begint te vervagen. Twee uur en 20 minuten pure spanning.

Het is nog wel een weekje wachten maar beter goed voorbereid aan een marathon beginnen. Op 3 februari wordt de Lord of The Rings Marathon in de cinemazalen losgelaten. De die hards krijgen maar liefst drie knallers te verwerken: The Fellowship of the Ring, The Two Towers en The Return of the King. Deze heldentocht in de ban van de ring vergt natuurlijk heel wat van je krachten. En dus voorzien ze bij Kinepolis niet alleen pauzes tussen de films, maar ook in de films. Met snacks & drinks natuurlijk én je keert terug naar je eigen Hobbit-hol thuis met enkele leuke goodies. Je moet er wel vroeg bij zijn want om 9 uur ’s morgens word je verwacht en iets na middernacht zie je weer het daglicht. Of de volle maan, zo je wilt…..

Winnaars 1+1 gratis Kinepolis ticket

Je kon zoals vanouds ook weer een van de tien 1+1 tickets voor een film naar keuze in een Kinepolis naar keuze uitzoeken. Met ruim 1400 waren jullie en dus hebben deze tien winnaars heel veel ‘chance’. Carine Clyncke, Mieke Vercoutere uit Deinze, Dufloucq Rudy uit Westouter, Paul De Groote uit Jabbeke, Els De Ridder uit Oostende, Annelies Breyne uit Nieuwpoort, Ruth De. Keyser uit Middelkerke, Gaël De Groote uit Gent, Els Goudeseune uit Beselaere en Familie Nonckele uit Menen.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.