Home > 10.000 m2 indoorplezier in Knokke open: karting, karaokebar, binnen -en buitenspeeltuin, pool & darts

10.000 m2 indoorplezier in Knokke open: karting, karaokebar, binnen -en buitenspeeltuin, pool & darts

Geschreven op 30 januari 2024 om 06:42 door Mario De Wilde

Een paar dagen geleden opende The Smiles in Duinenwater 49in Knokke-Heist voor het eerst zijn deuren voor het publiek. The Smiles biedt innovatief entertainment in een gezinsvriendelijke omgeving. Met 10.000 m2 aan gevarieerde activiteiten, state-of-the-art bowling, Tag Active, een uitdagende karting, Arcadegames, karaokebar, binnen -en buitenspeeltuin, pool & darts, allemaal in een uniek interieur, is het dè all weather infrastructuur aan onze Oostkust. Na deze testweek wordt vrijdagavond 2 februari 2024 het complex officieel ingehuldigd in aanwezigheid van het gemeentebestuur en genodigden.

Op 30 mei 2022 startten in de weide tussen Jeugdhuis ‘t Verzet en de Knokkestraat, de voorbereidende werkzaamheden voor de bouw van de nieuwe bowling- en kartinginfrastructuur. Architectenbureau Project uit Knokke-Heist opteerde voor een strak hedendaags ontwerp dat met zijn witte gevels en grote raampartijen zich perfect integreert binnen de villa-appartementen van Duinenwater en het toekomstige stadsrandbos. Het gebouw kreeg een dakvolume van oranje tegelpannen waarachter zich een plat dak bevindt met alle energieneutrale technieken zoals zonnepanelen en warmtepompen.

Op de gelijkvloerse verdieping bevinden zich 24 bowlingbanen, een snooker- en dartscafé met karaokebar en lounge, een kinderspeeldorp binnen met aansluiting op een speeltuin buiten, een restaurant met 300 zitplaatsen met deels overdekt terras, een ruimte voor electronic gaming en een polyvalente ruimte. Verder is er op het gelijkvloers nog een ruimte van 220m² voor diverse all-weather- activiteiten.

Op de verdieping kunnen vanaf dit najaar snelheidsduivels zich op volledig elektrisch aangedreven e-karts uitleven op een avontuurlijk karting-parcours. Het circuit met veel venijnige bochten slingert ook op en neer op verschillende hoogteniveaus. Op een tussenplatform kunnen supporters plaatsnemen op een toeschouwerstribune en/of iets nuttigen in de pitstopbar.

“Geniet van een dag vol plezier met je familie en vrienden, gezellig en lekker eten en een glimlach van onze toegewijde Smile Providers” laat The Smiles alvast weten.

Voor alle info: www.thesmiles.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.