Home > Zoute Grand Prix krijgt met Mercedes-icoon Koen Van Hout nieuwe CEO

Zoute Grand Prix krijgt met Mercedes-icoon Koen Van Hout nieuwe CEO

Geschreven op 29 juni 2024 om 07:02 door Mario De Wilde

Al jaren geldt de Zoute Grand Prix als een toonaangevend evenement in Europa. De eerste rally vond plaats in 2010 in Knokke-Heist en groeide al snel uit tot een van de meest prestigieuze rally’s in Europa. Naast de rally is de Zoute Grand Prix een uniek evenement waar gerenommeerde automerken samenkomen en hun nieuwste modellen voorstellen en waar jaarlijks de grootste autoveiling van historische wagens in Europa plaatsvindt. Het evenement trekt dan ook honderdduizenden bezoekers uit binnen- en buitenland en is het belangrijkste evenement van het jaar voor Knokke-Heist.

Koen Van Hout brengt 25 jaar ervaring mee van de Mercedes Group, waar hij diverse functies bekleedde in marketing, sales, aftersales, logistiek en algemeen management. Tussen 2006 en 2016 was hij Managing Director van Mercedes-Benz België en Luxemburg, waar hij met succes zowel het verkoopvolume als het marktaandeel significant liet groeien. Daarnaast was hij vier jaar lang Global Head of Customer Events op het hoofdkantoor van Mercedes in Stuttgart, waar hij veel ervaring opdeed in het organiseren en managen van high-end evenementen wereldwijd. Koen is ook een gepassioneerd rallyrijder.

Zoute Grand Prix is momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor de 15e editie, die van 3 tot 6 oktober zal plaatsvinden in Knokke-Heist. Het nieuwe management heeft al enkele vernieuwingen in petto, maar blijft trouw aan de solide basis die elk jaar het publiek weet te verbazen en onvergetelijke ervaringen creëert voor de deelnemers. Samen met het team, de partners en de sponsors wordt er toegewerkt naar een fantastische editie.

De editie 2024 zal doorgaan van donderdag 3 t.e.m. zondag 6 oktober 2024. Alle info op www.zoutegrandprix.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.