Home > Zonnebatjes in Zonnebeke dit jaar op volle sterkte terug voor nieuwe editie

Zonnebatjes in Zonnebeke dit jaar op volle sterkte terug voor nieuwe editie

Geschreven op 12 maart 2022 om 13:10 door Mario De Wilde

De Zonnebatjes in Zonnebeke zijn terug en hoe. Nadat corona de vorige edities grondig in de war stuurde, is het weer tijd voor een volwaardige editie op 3, 4 en 5 juni 2022. Eén van de belangrijkste wijzigingen in het programma heeft betrekking op het foodtruck festival. Waar dit event klassiek doorging op vrijdag tijdens het Zonnebatjes weekend, verhuist dit nu definitief naar het eerste weekend van september tijdens Zonnebeke Feest! Een logische beslissing na het succes van vorig jaar.

Nieuwe locatie voor Het Schlagerfestival

Het Schlagerfestival op zaterdag 4 juni verhuist naar een nieuwe locatie. Tal van gereputeerde artiesten geven voortaan het beste van zichzelf op een nieuwe locatie in het Kasteelpark van de gemeente Zonnebeke. Gezien de organisatorische groei en om het festival kwalitatief te kunnen houden, werd ook de beslissing genomen om het festival betalend te maken. Er zullen 3 soorten tickets verkrijgbaar zijn: 500 early bird tickets die van 21 maart tot 10 april online verkrijgbaar zijn aan 13 euro. Vervolgens komen de tickets in voorverkoop aan 15 euro (online/verkooppunten), terwijl aan de deur nog tickets beschikbaar zullen zijn aan 20 euro. Voor kinderen tot 12 jaar is toegang gratis. Deze week maken we iedere dag één van onze 7 nationale en internationale artiesten bekend, meer info kan je daarover vinden op onze webpagina of facebookpagina.

Op zondag is het dan weer tijd voor de traditionele braderie, een mix van lokale ondernemers en marktkramers. Ook in de centrumstraten is er heel wat beleving met activiteiten als Place Du Tertre, een West-Vlaamse markt en live-optredens van onder meer Vanessa Chinitor, Dirk Bauters, De Puppeteers en meer. Ook de internationale straattheater act Compagnie Paris Bénareè met Les Vâches Sacrées maakt zijn opwachting. Tel daar nog heel wat randanimatie en attracties bij op en ook deze editie staat weer garant voor onvergetelijke momenten.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.