Home > Zon, muziek en een massa volk tijdens het Koopweekend in Brugge. Morgen nog een dag

Zon, muziek en een massa volk tijdens het Koopweekend in Brugge. Morgen nog een dag

Geschreven op 1 oktober 2023 om 19:27 door Mario De Wilde

Het Koopweekend dat vzw BHC (Brugs Handelscentrum) dit weekend organiseerde, was terug een groot succes. Het goede weer, de inspanningen van de deelnemende handelszaken, het autoluw maken van de twee belangrijke winkelassen op zaterdag en zondag en de promotiecampagne hebben duidelijk hun vruchten afgeworpen. Vzw BHC zette ook bij deze editie in op beleving en extra animatie ( zie foto’s ) met een viertal muzikale acts. Dit werd duidelijk geapprecieerd door het talrijk opgekomen publiek. ‘Het hart van onze stad is terug the place to be om te gaan shoppen en een gezellig terrasje te doen’, weet schepen van Werk en Ondernemen Pablo Annys.

Vooral in de Noordzanstraat zorgden de vele winkels die een kraampje buiten zetten voor extra sfeer. Het was op de as Zuidzandstraat – Steenstraat – Markt over de koppen lopen. “Een aantal nieuwe zaken maken dankbaar gebruik van dit Koopweekend dat ook samenvalt met het weekend van de klant. Dit Koopweekend bevestigt de dynamiek die er terug is in ons winkelkerngebied”, aldus Dirk Vanhegen, voorzitter van Brugs Handelscentrum


De afgelopen week werd het spel ‘Alles of Niets’ gespeeld. Afgelopen vrijdag kregen de 12 finalisten de kans om voor 2000 euro waardebonnen te winnen. De winnares is Aisha Buysschaert – net 28 geworden uit Maldegem. Zij krijgt waardebonnen ter waarde van 2000 euro waar bij ze kan gaan shoppen bij de deelnemende handelszaken. Ze reageerde zeer enthousiast op dit mooie prijzenpakket. Binnenkort komt ze shoppen in Brugge. Het Koopweekend loopt nog tot morgen maandag 02 oktober 2023.
Aantrekkelijke binnenstad.
Blijven investeren in beleving door aantrekkelijke winkelstraten waar de shoppers kunnen flaneren en alle ruimte krijgen blijft voor BHC een belangrijk aandachtspunt. Met de Koopweekends zetten we dit extra in de kijker. Dirk Vanhegen – voorzitter BHC “ We blijven ook aandringen bij de eigenaars van de handelspanden om te zorgen voor het onderhouden of opknappen van hun gevels. Dit wordt voor ons het komende werkjaar een aandachtspunt.”
Info: www.brugge.be/koopweekend & www.shoppingbrugge.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.