Home > Zitha Hooge (17) uit Slijpe doet gooi naar kroontje van Queen Of The Models

Zitha Hooge (17) uit Slijpe doet gooi naar kroontje van Queen Of The Models

Geschreven op 14 augustus 2021 om 13:25 door Mario De Wilde

Zitha Hooge (14 Januari 2004) uit Middelkerke (Slijpe) doet een flinke gooi naar het kroontje van Queen Of The Models. Als enig kind van Alain Hooge en Christine Sys loopt ze school in het ’t Saam Campus Cardijn in Diksmuide en volgt daar de richting handel. Zitha: “In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met paarden, waardoor mijn hobby dus ook paardrijden is. Al van kleins af heb ik mijn pony en was ik te vinden in de paardenstal bij mijn tante, zij hebben een fokkerij van Arabische volbloeden. Ik ging altijd al graag mee naar de shows en vond het toen ook al super om mee op de foto te gaan als we in de prijzen vielen. Ik ben bewust en heb ondertussen ook al gemerkt dat de combinatie van school, de paarden en mijn deelname aan Queen Of The Models zwaar is en heel veel tijd inneemt, maar ik zie het nog altijd even hard zitten en ik wil mij blijven inzetten net zoals ik de komende maanden al gedaan heb. Ik wil er helemaal voor blijven gaan.”

“Ik vind dat deze deelname een unieke kans is voor mij en zeker op deze jonge leeftijd. Ondertussen hebben we al heel wat shoots met fantastische thema’s (bv: retro, cowboy, kasteel…) en activiteiten (bv: fun day) achter de rug. Er komen ook nog heel wat leuke fotoshoots en activiteiten aan zoals een fotoshoot in Cap Gris Nez (22 augustus), een acte de présence op het TextRadio Festival (29 augustus) en zoveel veel meer. Mijn ouders steunen mij heel hard in dit avontuur en daar ben ik hun heel dankbaar voor. De fotoshoots zijn vaak op verdere locaties, dus daarvoor ben ik heel blij dat zij mij overal naar toe willen brengen aangezien ik zelf nog geen rijbewijs heb.”

“Door dit hele avontuur van Queen Of The Models zou ik graag mijn kleine meisjesdroom om ooit model te worden waarmaken, en ik hoop dus ook dat dit mij zal lukken. De reden waarom ik deelneem aan Queen Of The Models is natuurlijk omdat ik graag zou willen groeien als model en na deze deelname hier ook verder in zou kunnen gaan, een andere reden is om mijn zelfvertrouwen te doen groeien en dit is zeker en vast al gelukt. Nog graag wil ik dit meegeven: Queen of the models is zeker geen klassieke missverkiezing, het is een modellenwedstrijd voor meisjes die graag willen beginnen als model en graag hun zelfvertrouwen een boost willen geven. Voor Queen of the models moesten we ons online inschrijven, daaruit werden dan een heel aantal meisjes gekozen en werden we uitgenodigd op casting days die door corona online moesten doorgaan. Hieruit werden dan de finalistes gekozen.”

“Nu zijn we nog met 20 finalistes die allemaal zullen strijden voor het kroontje. De finaleshow gaat door op 12 December 2021 waar we allemaal natuurlijk ontzettend naar uitkijken, deze vindt plaats in Scherpenheuvel. Samen met de 19 andere meisjes, de fotografen en de mua’s zijn we een echte familie en ook daar ben ik heel dankbaar voor.
Tickets voor de finaleshow kunnen nog altijd besteld worden, meer informatie hierover kan je vinden op mijn Facebook pagina ‘Finaliste Queen Of The Models Zitha Hooge’. Op deze pagina kan je ook alles volgen van onze fotoshoots en activiteiten.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.