Home > Zingen blijft hij doen met gans zijn hart: nieuwe single voor Eddy Govert: ‘Ja, ik adem jou’

Zingen blijft hij doen met gans zijn hart: nieuwe single voor Eddy Govert: ‘Ja, ik adem jou’

Geschreven op 22 oktober 2019 om 14:14 door Mario De Wilde

Eddy Govert, ook bekend als Le Grand Julot, stopte twee jaar terug met zijn actieve carrière als accordeonist-entertainer. Samen met zijn kompaan Henri Deschuyteneer runt hij echter ook D & V en biedt zo een succesvol portaal voor Vlaamse en Nederlandse artiesten in zowat alle genres.
Maar af en toe kriebelt het toch even en zorgt hij weer eens voor een nieuwe productie, zonder er evenwel een nieuwe carrière aan vast te knopen.
Zo verscheen vorig jaar reeds de single ‘Ik zien stapelzot van joen’, helemaal in zijn eigen streektaal opgenomen en een echt buitenbeentje.
Nu komt hierop een vervolg met het nummer ‘Ja, ik adem jou’, een eerder intimistisch liedje met een stevige opbouw en verrassende ontknoping op het einde. Een opname die welkom is tussen de vele schlagernummers door en die qua kleur en sfeer helemaal afwijkt van het gekende stramien wat vele Vlaamse opnames laten horen. D & V plaatste de opname op alle gekende download- en streaming sites en verzorgt ook een allesomvattende promotie.

1 reactie

Van Mouffaert Eddy
Geschreven op 2019-10-22 16:48:14
Prachtig artikel ! Bedankt Mario !

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.