Zeescouts Sint-Leo uit Brugge pakt weer uit met jaarlijkse evenement Summer Take Away
Wat begon als een noodoplossing tijdens de coronaperiode, is intussen uitgegroeid tot een vaste waarde binnen de werking van Zeescouts Sint-Leo. Het jaarlijkse evenement Summer Take Away keert ook dit jaar terug als een belangrijke financiële actie om geld in te zamelen voor de onderhoud en aankoop van boten.
Tijdens de coronaperiode was het niet mogelijk om fysieke evenementen te organiseren, waardoor de scoutsgroep op zoek ging naar een alternatief. Zo ontstond Summer Take Away, een culinaire actie waarbij sympathisanten en leden heerlijke maaltijden kunnen bestellen en afhalen. De opbrengst gaat integraal naar de vloot van de zeescouts, zodat jongeren kunnen blijven genieten van veilig en kwalitatief scoutsen op het water.
Het menu van Summer Take Away bestaat uit heerlijke lasagna (Bolognese, Vegetarisch en Vis), Vol-au-vent, een dessert en een selectie aan wijnen. Waar in vorige edities ook tapas beschikbaar was, wordt dit jaar Vol-au-vent als nieuw gerecht geïntroduceerd. Het concept is eenvoudig: deelnemers bestellen vooraf hun gewenste gerechten via de website van Zeescouts Sint-Leo en halen hun bestelling op een afgesproken tijdstip op. De vorige edities waren een groot succes, met honderden bestellingen en veel enthousiaste reacties.
“Dankzij de steun van onze leden, ouders en sympathisanten kunnen we investeren in nieuwe boten en het onderhoud van onze bestaande vloot. Summer Take Away is intussen een traditie geworden waar we trots op zijn,” aldus een vertegenwoordiger van de zeescouts. Ga naar onze info en bestelpagina’s voor alle info over onze lasagnes, vol-au-vent, desserten en wijnen. Bestellen kan t.e.m. woensdag 11 juni.
www.sintleo.be
Bestellen kan tot en met 11 juni. Het afhalen van de lekkere bereide gerechten kan op 21 en 22 juni op Basis Westdiep.