Home > ‘Zee van Liefde’ op Knokse vitrines schot in de roos

‘Zee van Liefde’ op Knokse vitrines schot in de roos

Geschreven op 3 maart 2021 om 14:10 door Mario De Wilde

De afgelopen weken hebben heel wat tweedeverblijvers en inwoners genoten van alle troeven die Knokke-Heist te bieden heeft. Meer dan 25% van het grondgebied is natuurzone, het is dus dé plek om op een veilige manier te wandelen en te fietsen. Om nog wat meer variatie in het huidige aanbod te brengen, voorziet Knokke-Heist tot en met eind maart een bijkomend alternatief dat aan een wandeling een extra audiovisuele dimensie toevoegt en het shoppen een vrolijke en verrassende culturele toets geeft. Met Zee van Liefde wil de gemeente een extra beleving bezorgen, die bovendien volledig coronaproof is. Een schot in de roos, het bleek een welgekomen aanvulling tijdens de wandeling.

Zee van Liefde ging niet toevallig van start tijdens het valentijnsweekend. Het is een charmeoffensief dat je overspoelt met liefde, zowel in Knokke als in Heist. In het shoppinghart van Knokke verklaren tien artiesten hun liefde in woord, beeld, audio en meer, op of achter een vitrine. Een QR-code vertelt je steeds meer over de artiest en diens werk of voegt een multimediaal laagje toe. Het gaat om artiesten uit verschillende genres en kunstvormen met één gemene deler: hun liefde voor Knokke-Heist. Zo kregen o.a. Brihang, Floor Denil, John Noseda en Edwin Menue een vitrine. En ook aan de kleinsten onder ons werd gedacht, zij kunnen op zoek naar tiny love notes in het hartje van Heist. Een leuke stickerzoektocht voor het ganse gezin! Wie alle stickers op de juiste plaats heeft gekleefd, mag een cadeautje oppikken in het toerismekantoor in Knokke (Zeedijk 660).

Praktisch
Zee van liefde loopt t.e.m. 21 maart. Een papieren routeplan haal je gratis af op het Toerismekantoor van Knokke-Heist (Zeedijk 660) of op het Heldenplein in Heist. Op https://www.myknokke-heist.be/nl/zee-van-liefde download je een digitale versie van beide routes.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.