Home > Zedelgem viert dit jaar 15 jaar Jumelage met Duitse partnergemeente Reil

Zedelgem viert dit jaar 15 jaar Jumelage met Duitse partnergemeente Reil

Geschreven op 6 juni 2023 om 09:12 door Mario De Wilde

Dit jaar viert de gemeente Zedelgem 15 jaar Jumelage met partnergemeente Reil. Deze periode staat in het teken van een reeks feestelijkheden en activiteiten georganiseerd door het jumelagecomité Zedelgem i.s.m. de gemeente. Reil is een romantisch dorp in de Moezelstreek in Duitsland in een omgeving met prachtige landschappen en historische huizen en gebouwen.

Fototentoonstelling

Momenteel staat tot en met 30 juni 2023 in de inkomruimte van het gemeentehuis van Zedelgem (Pater Amaat Vynckeplein 1) een fototentoonstelling opgesteld, die je aan de hand van beeldmateriaal meeneemt doorheen 15 jaar partnerschap tussen jumelagepartners Reil en Zedelgem. De tentoonstelling is vrij te bezichtigen tijdens de openingsuren van het gemeentehuis.

Wist je dat…

Inwoners van Zedelgem die één (of meer) overnachtingen in Reil doorbrengen ontvangen een gratis fles wijn wanneer ze zich aanmelden bij hun dienst voor toerisme! Inwoners van Reil die bij ons op bezoek komen en kunnen bewijzen dat ze minstens één nacht op ons grondgebied overnachten, ontvangen ook een leuke en nuttige attentie aan ons onthaal of bij één van de 5 toeristische infopunten verspreid over de gemeente. www.zedelgem.be/infopunten-toerisme)

Contact: Wie vragen heeft over de jumelage of wil toetreden tot het jumelagecomité of wil je gewoon meehelpen aan een of andere activiteit van het jumelagecomité? Mail naar toerisme@zedelgem.be of jumelagezedelgem@gmail.com

Foto gemeente Zedelgem: Leden Jumelagecomité Zedelgem bij de fototentoonstelling over 15 jaar Jumelage Reil-Zedelgem in het gemeentehuis samen met schepen van toerisme Ann Devriendt en burgemeester Annick Vermeulen.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.