Home > ZEB For Stars Torhout opent de deuren van paradijs voor youngsters

ZEB For Stars Torhout opent de deuren van paradijs voor youngsters

Geschreven op 31 januari 2020 om 20:03 door Mario De Wilde

Een heuglijke dag voor de youngsters van ZEB For Stars. Want vandaag gaan de deuren van de fonkelnieuwe ZEB For Stars feestelijk open. De vestiging op de Oostendestraat 262 is de Belgische multibrand fashion store bij uitstek voor sterren tussen 2 en 16 jaar. In de shop van meer dan 674 m² wordt een ruim aanbod van meer dan 70 topmerken voorgeschoteld waaronder Lacoste, Guess, Kenzo, KidsOnly en Patrizia Pepe. De vestiging stelt zes medewerkers tewerk die mama’s en papa’s maar vooral hun kids, eigentijds en stijlvol kledingadvies zullen geven, ook op zondag.
Met het nieuwe shoppingparadijs wil ZEB For Stars kinderen op de eerste plaats zetten en hen een leuke shopervaring bezorgen. In de chill zone kunnen ze spelletjes spelen op Playstation of filmpjes maken voor de TikTok wall. De winkeldecoratie, met ondermeer een levensgrote pluchen giraf (1m84), een basketbalring, barbies, dinos en skeletten, is helemaal afgestemd op de leefwereld van kinderen. En de partyzone – die letterlijk op een verhoogje staat – kan vrijgemaakt worden voor events op maat van kinderen.
Waar is dat feestje? Bij ZEB For Stars is dat feestje!
Een nocturne tot 20u, waarbij de eerste nieuwsgierigen extra lang de tijd krijgen om de winkel en de uitgebreide collectie te ontdekken, zal het startschot zijn van de opening van het nieuwe pareltje. Tijdens het openingsweekend worden de youngsters verwend met hopen lekkers, glittertattoos, een altijd-prijs grijpautomaat en een stand waar ze T-shirts met patches kunnen versieren. De winkel is nog maar net geopend en het eerste event staat al voor de deur. Op zondag 9 februari kunnen de boys and girls die in 2020 hun communie of lentefeest doen zich inschrijven voor het Hooray, it’s my day event. Tijdens deze feestdag krijgen toekomstige feestvarkens samen met hun familie de kans om zoals een echte ster te schitteren en een droomoutfit te kiezen. Inschrijven kan nog op zebforstars.be/nl/communie, meer informatie over dit evenement: http://prez.ly/qwlb.
Meer informatie: zebforstars.be.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.