Home > Zaterdag exclusieve afspraak in Knokke-Heist voor alle Supreme-modefanaten die

Zaterdag exclusieve afspraak in Knokke-Heist voor alle Supreme-modefanaten die

Geschreven op 27 juli 2023 om 06:25 door Mario De Wilde

Ben je gesteld op exclusiviteit en mode, markeer dan nu zaterdag 29 juli met rood in je agenda. Op de hoek van de Smedenstraat, aan het begin van de Lippenslaan ontdek je die dag de betovering van Supreme-passie en verfijnde verzamelstukken. Afspraak in Atelier VO2 max voor een unieke tentoonstelling en verkoop van Supreme stukken aan. Dit exclusieve evenement is een must voor iedereen die geïnteresseerd is in de modecultuur en een voorliefde heeft voor zeldzame collectors items.

Wat kan je zoal verwachten?
De tentoonstelling zal een collectie van zorgvuldig geselecteerde Supreme stukken presenteren, die een reis door de tijd van dit iconische merk weerspiegelen. Vintage meesterwerken die elk een uniek verhaal vertellen dat de streetwear cultuur belichaamt en die komen uit de verzameling van Dukes Archives.

Zeldzame Supreme Collectors Items te koop
Voor de fervente verzamelaars en modebewuste liefhebbers bieden Atelier VO2 max en Dukes Archives ook een kans om de Supreme collectors items aan te schaffen. Zeldzame vondsten die elders niet te vinden zijn, zullen in Knokke-Heist binnen handbereik zijn.

Ontdek het Unieke Retail Concept van Atelier VO2 max
Naast de verbazingwekkende tentoonstelling en verkoop, zullen bezoekers de gelegenheid hebben om kennis te maken met het revolutionaire retail concept van Atelier VO2 max. Ontdek hoe het merk met grensverleggende ideeën de winkelervaring opnieuw definieert en een ongeëvenaarde betrokkenheid bij zijn klanten tot stand brengt.

Waar en Wanneer
Wees erbij op 29 juli tussen 16.00 uur en 21.00 uur bij Atelier VO2 max, gevestigd aan de Smedenstraat 1 te Knokke. De toegang tot de tentoonstelling en verkoop van Supreme stukken is gratis voor alle bezoekers.

Over Atelier VO2 max

Atelier VO2 max is een pionier in het creëren van een inspirerende en baanbrekende retail ervaring. Met een diepgaande passie voor kunst, mode en cultuur streeft het merk ernaar om een hechte gemeenschap van enthousiastelingen te verenigen en hen te verrassen met unieke en exclusieve collecties. De Supreme happening is de eerste in de rij. Naast de andere permanente activiteiten zijn er deze zomer nog een aantal opmerkelijke gebeurtenissen.
Ongeziene Wrapping van Luxewagens door Nathan Haetty
Nathan Haetty, een visionaire kunstenaar op het gebied van auto wrapping, komt op 4 augustus een baanbrekende tentoonstelling presenteren waarbij luxewagens op unieke en verbluffende wijze worden omgetoverd tot ware kunstwerken.
Wereldfotograaf Eric Ceccarini onthult zijn meesterwerken
Zijn meest buitengewone werken worden tentoongesteld en nemen de bezoekers mee op een visuele reis vol emotie en verbluffende schoonheid.
Een Nieuw Kunstproject van Prinses Delphine en Fotograaf Henk Van Cauwenbergh
Prinses Delphine en gerenommeerd fotograaf Henk Van Cauwenbergh bundelen hun krachten in een spannend nieuw kunstproject. Deze intrigerende samenwerking belooft een unieke artistieke ervaring te bieden die de verbeelding prikkelt en emoties losmaakt.

Info op www.ateliervo2max.be

Foto Marie Bullynck

 

 

2 reacties

Frankie Deygers
Geschreven op 2023-07-27 13:19:13
Overdonderend. Prachtig.
Jansen Nico
Geschreven op 2023-07-27 12:28:55
Heel mooi gedaan maatje heel veel succes ❤️

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.