Home > ‘Zagen & Klagen’, ‘Gemopper & Gesnotter’: elke dag een nieuwe portie vakantie-ellende

‘Zagen & Klagen’, ‘Gemopper & Gesnotter’: elke dag een nieuwe portie vakantie-ellende

Geschreven op 9 augustus 2023 om 07:13 door Mario De Wilde

Dat het geen prettig zomerweertje is, moge blijken uit de stortvloed (oh, woordkeuze) van klaag & zaagmails die we de voorbije week ontvingen. Alsof Sabine en Frank de daders zijn en hun hoofd maar beter onder de hakbijl leggen. Ja, het wordt tijd dat onze werklozen stoppen met klagen. Rijken werken ook niet en hoor je die klagen? Vooraleer iedereen meteen weer aan de sociale klaagmuur gaat staan: deze quote komt niet van ons maar van Ivan Heylen. Zo’n acht jaar geleden bracht ondergetekende zelf twee boekjes uit. ‘Gevraagd, hulp voor frituur. Om in te springen’ en ‘Flaters in het Reistheater’. Nu het toch augustus, vakantie en volop komkommertijd is, willen we elke dag een drietal ontboezemingen van ‘min of meer ontevreden toeristen’ publiceren. Hier gaan we met deel-9 met een greep wat de Geschillencommissie zoal binnenkrijgt van misnoegde toeristen.

-We zijn met Celebrity cruises op reis geweest en wil een klacht indienen omdat we :”tijdens de cruise geen beroemdheden waren tegengekomen.” Misleidende naam…

-“Ik heb een zware klacht en ik zal niet aarzelen om naar de Pers toe te stappen als het niet opgelost wordt. De moeder van mijn echtgenote heeft een dure cruise naar de Caraïben geboekt en haar kajuit is werkelijk Affrontelijk Vuil. Qua geld kost dat financieel zeer duur. Erger zelfs, het vocht dringt door de muren van mijn schoonmoeder die er naast slaapt en nu helemaal al beschimmeld en verrot is.

-“Wat een onvergetelijke verlof in ons vakantiehuisje moest worden, is uitgedraaid op een nachtmerrie. Er was een wasmachine beloofd maar die maakt lawaai voor heel de buurt en in de brochure stond dat er in ons voortuintje een droogrek zou staan. Wij kunnen de was niet drogen, mijn vrouw zit al veertien dagen met haar ondergoed omhoog en niemand die komt kijken.”

Het boek ‘Flaters in het Reistheater’ is nog steeds te koop voor € 17. Wie interesse heeft, kan steeds een mailtje sturen naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be met vermelding ‘klagen’

 

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.