Home > ‘Zagen & Klagen’, ‘Gemopper & Gesnotter’: elke dag een nieuwe portie vakantie-ellende

‘Zagen & Klagen’, ‘Gemopper & Gesnotter’: elke dag een nieuwe portie vakantie-ellende

Geschreven op 6 augustus 2023 om 05:52 door Mario De Wilde

Dat het geen prettig zomerweertje is, moge blijken uit de stortvloed (oh, woordkeuze) van klaag & zaagmails die we de voorbije week ontvingen. Alsof Sabine en Frank de daders zijn en hun hoofd maar beter onder de hakbijl leggen. Ja, het wordt tijd dat onze werklozen stoppen met klagen. Rijken werken ook niet en hoor je die klagen? Vooraleer iedereen meteen weer aan de sociale klaagmuur gaat staan: deze quote komt niet van ons maar van Ivan Heylen. Zo’n acht jaar geleden bracht ondergetekende zelf twee boekjes uit. ‘Gevraagd, hulp voor frituur. Om in te springen’ en ‘Flaters in het Reistheater’. Nu het toch augustus, vakantie en volop komkommertijd is, willen we elke dag een drietal ontboezemingen van ‘min of meer ontevreden toeristen’ publiceren. Hier gaan we met deel-5 met een greep wat de Geschillencommissie zoal binnenkrijgt van misnoegde toeristen.

-“Ik zit nu al drie dagen in Australië en ik heb nog geen enkele kangoeroe zien rondspringen in het centrum van Sydney. Onze taxichauffeur vond het zelf heel stom.”

-“Wij verzoeken meer gas op onze camping, daar ik op 5 maart een zoon heb bijgeboren, wat met door de drukte geheel door het hoofd is geschoten.”

-“Mijn gezin telt vier ledematen en er staan maar twee bedden op onze hotelkamer.”

-“De kamer is niet alleen schadelijk voor de gezondheid, maar ondergraaft de zedelijkheid van mijn achtjarig zoontje.”

Het boek ‘Flaters in het Reistheater’ is nog steeds te koop voor € 17. Wie interesse heeft, kan steeds een mailtje sturen naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be met vermelding ‘klagen’.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.