Home > ‘Zagen & Klagen’, ‘Gemopper & Gesnotter’: elke dag een nieuwe portie vakantie-ellende

‘Zagen & Klagen’, ‘Gemopper & Gesnotter’: elke dag een nieuwe portie vakantie-ellende

Geschreven op 3 augustus 2023 om 06:33 door Mario De Wilde

Dat het geen prettig zomerweertje is, moge blijken uit de stortvloed (oh, woordkeuze) van klaag & zaagmails die we de voorbije week ontvingen. Alsof Sabine en Frank de daders zijn en hun hoofd maar beter onder de hakbijl leggen. Ja, het wordt tijd dat onze werklozen stoppen met klagen. Rijken werken ook niet en hoor je die klagen? Vooraleer iedereen meteen weer aan de sociale klaagmuur gaat staan: deze quote komt niet van ons maar van Ivan Heylen. Zo’n acht jaar geleden bracht ondergetekende zelf twee boekjes uit. ‘Gevraagd, hulp voor frituur. Om in te springen’ en ‘Flaters in het Reistheater’. Nu het toch augustus, vakantie en volop komkommertijd is, willen we elke dag een drietal ontboezemingen van ‘min of meer ontevreden toeristen’ publiceren. Hier gaan we met deel-3:

-Een vrouw belde de helpdesk van TUI omdat ze naar eigen zeggen door het hotelpersoneel in haar kamer was opgesloten. Na veel verwarde uitleg bleek er een ‘Do Not Disturb’ (Niet Storen)- label aan de binnenkant van haar deur hing en ze er van uit ging als een verbod om haar kamer te verlaten

-De meeste klachten in het vliegtuig gaan over de oncomfortabele zithouding. Maar het kan ook anders. Een passagier op een vlucht van Emirates Airlines mopperde dat zijn stoel te comfortabel was en dat hij steeds in slaap bleef vallen, terwijl hij eigenlijk wakker wou blijven.

-In een populair in Nice zijn er gasten die schoenen en auto’s van het personeel willen lenen. In april kwam een echtpaar aan de receptionist vragen of hij kinderen had en of hun kinderen met de zine wilden spelen.

Het boek ‘Flaters in het Reistheater’ is nog steeds te koop voor € 17. Wie interesse heeft, kan steeds een mailtje sturen naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be met vermelding ‘klagen’.

© Chris Sattlberger/Blend Images/Corbis

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.