Home > Yvan Oosterlynck en Monique Vanderostyne uit Knokke-Heist 50 jaar gehuwd

Yvan Oosterlynck en Monique Vanderostyne uit Knokke-Heist 50 jaar gehuwd

Geschreven op 11 december 2023 om 11:30 door Mario De Wilde

Op donderdag 14 december 2023 zijn Yvan Oosterlynck en Monique Vanderostyne uit Knokke-Heist 50 jaar gehuwd. En dat vierden ze omringd door hun familie afgelopen weekend in het Kasteel van Moerkerke. Schepen Nick Wenmaekers feliciteerde het koppel namens het gemeentebestuur.

Yvan en Monique leerden elkaar kennen in februari 1973 in feestzaal Carina in Moerkerke. Beiden zijn in Damme geboren maar het koppel verhuisde kort na hun huwelijk naar Knokke-Heist en woont hier sindsdien. Yvan was fabrieksarbeider in een tonfabriek, Monique werkte halftijds in de Knokse Bandencentrale en zorgde daarnaast voor de kinderen en het huishouden.

Monique en Yvan kregen namelijk 2 dochters samen: Cindy en Jane. Ondertussen zijn ze ook de trotse grootouders van 4 kleinkinderen Keono, Kayleigh, Len en Stan. Yvan houdt van biljarten in de Laguna en Monique is vrijwilligster in de Polderparel waar ze vaak gaat wandelen met de bewoners. Samen gaat het echtpaar graag fietsen. We wensen het koppel nog veel kilometers én jaren samen!

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.