Home > Word zaterdag in Oostende een echte ster tijdens een exclusieve TikTok workshop

Word zaterdag in Oostende een echte ster tijdens een exclusieve TikTok workshop

Geschreven op 14 september 2021 om 15:01 door Mario De Wilde

Komende zaterdag 18 september organiseert ZEB For Stars een exclusieve TikTok workshop. Dé Belgische multibrand fashion store laat de coolste TikTok sterren afzakken naar de winkel in Oostende voor een namiddag vol dans- en playbackplezier. Haal die dansbenen maar al boven want wie weet gaat jouw video na deze workshop wel viraal.

TikTok is één van de snelst groeiende sociale media en is razend populair bij jongeren. Wil jij je TikTok skills bijschaven en een ster worden op dit populaire kanaal? Kom dan op 18 september naar de exclusieve workshop van ZEB For Stars. Je krijgt er niet alleen tips en tricks om je video viraal te laten gaan, maar ontmoet er ook de coolste TikTok sterren. Inschrijven is helemaal gratis.

Dans met ons mee!
Dankzij de TikTok tips & tricks van echte pro’s zoals Luna Dupont (204.3K), Hailey Bonduwe (119,5K), Emma van Dyck (34,2K) en Meral Wouters (105,4K) maak jij in no time dé perfecte video. Heb je specifieke TikTok vragen? Dan kunnen zij die zeker beantwoorden. Meer nog: je krijgt er de unieke kans om samen met de aanwezige TikToksterren foto’s en filmpjes te maken. Wedden dat jouw volgers dit megacool gaan vinden? Na deze onvergetelijke namiddag sturen we je naar huis met een goed gevulde goodiebag, vol leuke verrassingen.

Hieronder alvast 3 toptips voor de perfecte TikTok:

#1 Gebruik populaire songs
Wil je de kans vergroten dat je in anderen hun feed verschijnt? Gebruik dan liedjes die vaak op de Voor Jou-feed voorkomen. Als je zelf eens scrolt kan je ook zien welke er nog populair zijn.

#2 Doe snel mee met hypes en challenges
Probeer zo snel mogelijk mee te doen met trending hypes en challenges die in de discovery feed verschijnen, zo heb je meer kans om viraal te gaan.

#3 Stel een vraag
Door een vraag te stellen in je video of je caption, reageren heel wat mensen en krijg je interactie.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.