Home > Wordt deze Jordy Vermote van Atheneum Brugge leraar van het jaar?

Wordt deze Jordy Vermote van Atheneum Brugge leraar van het jaar?

Geschreven op 15 juni 2024 om 07:01 door Mario De Wilde

Wordt Jordy Vermote van Atheneum Brugge leraar van het jaar? Klasse verkoos hem alvast tot ‘Aansteker!’ dus er mag alvast geduimd worden.  Klasse is een magazine, uitgegeven door het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming. Het richt zich tot leerkrachten, directeurs en onderwijsbegeleiders. Klasse is momenteel op zoek naar de Leraar van Jaar. Leerlingen en leraars konden hun favoriete leraar nomineren. Uit die (19.000!) nominaties heeft Klasse alvast 50 ‘aanstekers’ geselecteerd, dat zijn leraars die anderen op een opvallende manier aansteken met hun enthousiasme en inzet. De Leraar van het Jaar wordt op 25 juni bekendgemaakt. Bij Atheneum Brugge zijn ze nu al apetrots want ‘hun’ leraar, Jordy Vermote is een aansteker!

Klasse ontving een lavastroom aan hartverwarmende verhalen over leraren die elke dag het beste van zichzelf geven. Het was dan ook een bijzonder moment voor het Atheneum Brugge toen bleek dat Jordy Vermote, leerkracht Nederlands, een van de 50 genomineerden is voor de prestigieuze titel ‘Leraar van het Jaar”’ Deze erkenning komt voort uit zijn toewijding, passie en impact op het onderwijs.

Jordy Vermote zet zich, samen met een team van enthousiaste collega’s, elke dag in om het verschil te maken. Een zachtaardig luisterend oor, welgemeende actieve aanmoedigingen voor leerlingen en collega’s, en een heldere kijk op sterk onderwijs maken dat Jordy inderdaad een ‘aansteker’ is.

Jordy Vermote is tevens betrokken bij theaterprojecten op school. Samen met leerlingen en regisseur Dicky Antoine schreef hij al meerdere interessante scenario’s en zorgde hij voor de productie. Zijn creativiteit en inzet maken van hem een gewaardeerde leerkracht.

Eind juni kiest een vakjury van onderwijsdeskundigen de ‘Leraar van het Jaar’. Bij Atheneum Brugge en scholengroep !mpact wenst iedereen Jordy Vermote veel succes!

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.