Home > Wit-Gele Kruis, afdeling Oostkust, schenkt € 1000 aan Warm Nest in Knokke

Wit-Gele Kruis, afdeling Oostkust, schenkt € 1000 aan Warm Nest in Knokke

Geschreven op 7 december 2022 om 14:29 door Mario De Wilde

Het Wit-Gele Kruis, afdeling Oostkust, heeft een mooi bedrag van 1.000 euro verzameld en schenkt dit aan Warm Nest in Knokke. Warm Nest is een ontmoetingsplaats voor mensen met kanker. Zij kunnen hier terecht voor bijv. een luisterend oor of contact met lotgenoten. Ook mantelzorgers van kankerpatiënten zijn er trouwens welkom.

Wendy Van Renterghem, afdelingsverantwoordelijke bij het Wit-Gele Kruis: “Als thuisverplegingsorganisatie komen we bij heel wat mensen thuis over de vloer die geconfronteerd worden met kanker. We merken dat kanker ook een hele zware impact kan hebben op mentaal vlak. Een initiatief als Warm Nest komt hier aan tegemoet door de extra begeleiding die ze bieden. Je kan er zowel terecht voor een kleine babbel als voor aangepaste activiteiten of psychologische begeleiding. Met deze verzamelde 1.000 euro hopen we deze ontmoetingsplaats te steunen zodat er enkele extra activiteiten georganiseerd kunnen worden.”

Op de foto staan van links naar rechts Wendy Van Renterghem (afdelingsverantwoordelijke Wit-Gele Kruis Oostkust), Sofie Hoorne (hoofdverpleegkundige), Ann Nackaerts (coördinator Warm Nest) en dr. Philippe Duyck (bezieler Warm Nest).

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.