Home > Winterse gezelligheid in Sluis met verlichte wandelroute en ‘Kras & Win’-actie met € 10.000 aan prijzen

Winterse gezelligheid in Sluis met verlichte wandelroute en ‘Kras & Win’-actie met € 10.000 aan prijzen

Geschreven op 29 november 2021 om 10:09 door Mario De Wilde

De Sluise ondernemers hebben weer hun best gedaan om het centrum van Sluis gezellig in te richten. Door de boxen klinkt sfeermuziek, de straten zijn mooi verlicht en de etalages zijn in sinterklaas en kerstsfeer gebracht. Er is binnenkort weer een verlichte wandelroute en vanaf zaterdag 4 december is er ook een spectaculaire eindejaarsactie.

“Kras & Win” SluisOnline Eindejaarsactie

Vanaf zaterdag 4 december t/m zondag 9 januari 2022 kun je zomaar in de prijzen vallen tijdens de “Kras en Win” SluisOnline eindejaarsactie. Het prijzenpakket is mega, een prijzenpot van € 10.000,– bestaande uit waardebonnen die te besteden zijn bij de Sluise ondernemers. Tijdens de actieperiode ontvang je bij de deelnemende zaken bij je aankopen een kanskaart “Kras & Win”, je kan meteen op je mobiel (of thuis op je pc) checken of je prijs hebt. Misschien win jij wel een van de vele waardebonnen (variërend van 250 tot 1000 euro) die in Sluis te besteden zijn, zo kun je gratis “uit eten” of shoppen. Naast de prijzenpot van 10.000 euro in waardebonnen zijn er ook vele prijzen te winnen van Sluise ondernemers, van tapasplank bij een restaurant tot accessoires bij modezaken. Inkopen doen in Sluis in de actieperiode wordt zo nog leuker!

Verlichte wandelroute

In het centrum van Sluis kom je t/m 9 januari weer prachtige verlichte objecten tegen, zoals hond Doggy, kat Kathy, Sneeuwman Herold en een vliegtuig met Santa waar je leuke selfies kunt maken. Tip: plaats je winterse Sluise foto of selfie op Instagram met #sluisonline. Een overzicht van de lichtobjecten met een route (leuk voor kinderen) langs de pareltjes van Sluis kun je terugvinden op www.sluisonline.nl, zo ontdek je meteen de rijke geschiedenis van Sluis.

Informatie

Houd zeker onze website (www.sluisonline.nl), facebookpagina (www.facebook.com/sluisonline) en Instagram (www.instagram.com/Sluis_online) in de gaten, hier wordt steeds de meest actuele informatie en leuke weetjes over Sluis geplaatst.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.