Home > Winnaars voucher Celeste Zuidzande. Waardebons van €35 te winnen in Fonteyn in Groede

Winnaars voucher Celeste Zuidzande. Waardebons van €35 te winnen in Fonteyn in Groede

Geschreven op 27 juli 2021 om 09:57 door Mario De Wilde

We blijven ook deze week elke dag stunten door etentjes voor twee of vouchers weg te geven. Na Brasserie Celeste in Zuidzande, blijven we nog even in de omgeving met ens de Nederlandse grens. Naar het nog authentieke dorpsplein van Groede. Maar eerst de twee winnaars van de voucher t.w.v. € 40 in Brasserie Celeste in Zuidzande. Het zijn Leontien Van der Weken uit Cadzand en D. Niesink uit Oostende die eerdaags de voucher in hun mailbox krijgen.

Smakelijk verwenadresje: De Fonteyn in Groede (NL)

IJs, koffie en (veel) tussendoor… Het pittoreske dorpsplein van Groede mocht begin april van dit jaar Rob en Krista Hubregtsen in De Fonteyn begroeten. Beiden zijn al tien jaar zaakvoerders van het succesrijke @iceartambachtelijkijs, een bedrijf waar voornamelijk ijs gedraaid wordt voor de horeca. Rob volgde een opleiding patisserie en dat komt in De Fonteyn bijzonder goed van pas want op de kaart staan de zaligste zoetigheden (ijs, sorbet, gebak,…). Ter plaatse door Rob zelf bereid. Maar dat is lang niet alles! In De Fonteyn kun je ook een verrukkelijk ontbijt, een smakelijke lunch en ‘s avonds een speciaalbiertje, wijntje of cocktail bestellen. Leuk weetje is dat er een beroep gedaan wordt op leveranciers uit de buurt om het ambachtelijke karakter te garanderen. En reken maar: dat proef je…

Een bijzonder vakantie-appartement op een prachtlocatie…Rob en Krista hebben zopas de laatste hand gelegd aan hun project ‘Logement Fonteyn’, hét logeerhuis voor Groede.  Het biedt plaats voor 4 personen, met een grote slaapkamer die in verbinding staat met de slaapzolder, beiden voorzien van twee comfortabele bedden. De badkamer is via twee kanten toegankelijk zodat er afzonderlijk gebruik van kan worden gemaakt. Royale zithoek met televisie en eethoek aangrenzend aan een goed uitgeruste keuken met riant fornuis, een vaatwasser, koel-vriescombinatie en kleinkeuken-apparatuur. Rondom uitzicht op de pittoreske Markt van Groede met de historische Grote Kerk als overbuur. Zodra je de deur uitloopt kun je plaatsnemen tussen de mooi aangelegde perkjes, of aan de klaterende fontein, of op een van de terrassen die de Markt rijk is. Te huur vanaf minimaal 2 nachten.

De Fonteyn, Markt 11, 4503 AG Groede (NL). tel. 0031-(0)117.308.119, www.fonteyngroede.nl

Wedstrijdvraag

Het enige wat je hoeft te doen is Het Nieuws van West-Vlaanderen volgen op instagram (www.instagram.com/hetnieuwsvanwestvlaanderen) en ons het antwoord te bezorgen op volgende drie vragen:

-Wat zijn de namen van de zaakvoerders van De Fonteyn?

-Mail ons vier leuke dingen waarvoor je in De Fonteyn terecht kan?

-Wanneer is De Fonteyn in Groede dit jaar geopend?

Je antwoord verwachten we (met je adres) voor morgen woensdagmiddag 28 juli om 14 uur. Opgelet: zet in de mail ‘Fonteyn’ en één antwoord per gezin sturen naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.