Home > Winnaars verblijf/ontbijt met 2 in Mercure hotel Han Sur Lesse en duotickets Grotten van Han

Winnaars verblijf/ontbijt met 2 in Mercure hotel Han Sur Lesse en duotickets Grotten van Han

Geschreven op 26 oktober 2021 om 15:48 door Mario De Wilde

Mercure hotel Han Sur Lesse is een splinternieuw hotel in het groenste groen van ons landje. Dit fijne, net gerenoveerde viersterrenhotel ligt in de Belgische Ardennen en op nog geen 20 (!) meter afstand van de Grotten van Han. Het wereldberoemde oldtimer treintje passeert als het ware aan je kamer. Deze grotten zijn wereldberoemd en maken deel uit van een select gezelschap dat zich de mooiste grotten van Europa mag noemen. Beloop het wandelpad en ontdek de woeste grotten en uitgestrekte, groene vlaktes en bossen. Na dit natuurschoon van de Ardennen – dat natuurlijk ook bekend staat om de vele survivalmogelijkheden, is het tijd om je zweetsokken uit te trekken en je voeten te laten rusten. Plons daarom in het overheerlijke verwarmde zwembad en neem een aansluitend drankje in de gezellige loungebar of op het zonnige terras van het hotel. Voor een complete fine dining ervaring kun je terecht bij restaurant Merlesse dat vooral lokaal geïnspireerde gerechten serveert. Heb je de grotten wel zo ongeveer gezien? Han-Sur-Lesse schijnt een bijzonder bruisend dorpje te zijn met tal van restaurants en winkels. Meer informatie over het hotel vind je alvast hier

Ga eens naar het gat van onze aarde: De Grotten van Han

De Grotten van Han al eeuwenlang een bron van fascinatie voor de mens. Vele generaties maakten er gebruik van. Van onze prehistorische voorouders die er schuilden tot wij vandaag, genietend van het wonderbaarlijke natuurspektakel. De grotten danken hun vorm aan de Lesse, de rivier die erdoor stroomt en nog elke dag haar werk verderzet. De Grot van Han schrijft dus nog elke dag geschiedenis…

Niet voor niets werd de uitzonderlijke schoonheid van de Grot, met haar indrukwekkende druipstenen en grootse zalen, al meermaals beloond. Met 3 sterren in de Groene reisgids van Michelin bijvoorbeeld. En met de titel ‘Meest favoriete Toeristische Erfgoed van Wallonië’. Dankzij de nieuwe ledverlichting toont de Grot zich bovendien in vol ornaat, mét respect voor het milieu.

Origin, ’s werelds meest indrukwekkende ondergrondse spektakel. Een ongeziene reis doorheen de tijd. Een licht- en klankspektakel dat de Grot tot leven brengt. En dat op een diepte van 110 meter… Dit wil je niet missen!

Van 30 oktober tot 7 november hangt er op de koop toe een vreemde sfeer met wonderlijke en fantastische Hanlloween wezens in het Domein van de Grotten van Han! 9 dagen Halloween en 4 Nocturnes om te huiveren van plezier! Het is een echte traditie geworden, al 19 jaar lang trakteert het Domein van de Grotten van Han zijn bezoekers op Halloween festiviteiten.

9 feestelijke dagen om te rillen van plezier!
Overdag zullen Halloween animaties de bezoekers verrassen. Aan de inkom van het Domein kom je terecht in een kermis uit 1900 met een draaiorgel, een gekke hoedenmaker en een goochelaar. Verder in het bos ontwaken de geesten, zij dwalen tussen de wilde dieren en vermaken de bezoekers met hun grillige acts. Pas op want je bezoek aan de Grot van Han zal misschien wel verstoord worden door gekke trollen die er wonen. Al deze Halloweenactiviteiten zijn inbegrepen in de standaardbezoeken aan het Wildpark en de Grot.
Meer info: grotte-de-han.be/ervaringen/special-bezoeken/hanlloween

Ben je niet zo’n griezelfreak, zeg maar een watje, dan kan je natuurlijk de tickets én het verblijf in Mercure Hotel voor later houden. We hebben drie overnachtingen met heerlijk ontbijt in Mercure Han sur Less Hotel weg te geven plus nog eens 3 x 2 PassHan tickets voor de Grotten zelf en het park.

De winnaars

Nieuw record met 1211 inzendingen voor deze wedstrijd. Dit was de uitslag: 1) De verbouwingswerken van Hotel Mercure Han sur Lesse zijn gestart in oktober 2018. 2) De naam van het heerlijk restaurant van Hotel Mercure Han sur Lesse is: Merlesse. 3) In de ondergrondse zaal Origin van de Grotten van Han zit je 110 meters onder de grond. 4) Het domein van de Grotten van Han trakteert zijn bezoekers al 19 jaar op Halloween festiviteiten. Omdat we de voorbije twee weken weer enkele opmerkingen gekregen van winnaars die hun naam in het openbaar zagen verschijnen, hebben we besloten de zes winnaars persoonlijk te verwittigen. Dat zal nog vandaag gebeuren. Vrijdag a.s. wacht alweer een smakelijke weekendwedstrijd.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.