Home > Winnaars ‘Kras en Win’ in Wevelgem zijn gekend

Winnaars ‘Kras en Win’ in Wevelgem zijn gekend

Geschreven op 2 september 2021 om 11:52 door Mario De Wilde

De winnaars van de Kras en Win-actie in Wevelgem zijn gekend. Zij ontvingen gisterennamiddag in Café Sint-Barbara hun prijs. De actie liep in de eerste helft van de zomer en was bedoeld om de zwaarst getroffen lokale handelaars en ondernemers, zoals cafés, kappers en fitnesscentra, een duwtje in de rug te geven nadat ze maandenlang hun deuren moesten sluiten door de coronapandemie.

Kras en Win
Klanten die bij de deelnemende handelaars iets kochten, ontvingen een kraslotje. Wie een winnend kraslot bezat, ontving meteen een gratis consumptie of een waardebon. De krasloten werden daarna verzameld om drie superwinnaars te loten. Iedere deelnemende handelaar kreeg evenveel winnende loten.

De deelnemers hadden tijd tot 20 augustus om de winnende krasloten binnen te brengen. In totaal werden 706 winnende krasloten binnengebracht. Daarvan waren er 592 van bij de horecazaken en enkele fitnesscentra, wat goed was voor 592 gratis consumpties of 1 480 euro. De overige kwamen van bij de niet-medische contactberoepen en enkele fitnesscentra, dus nog eens 114 waardebonnen van 25 euro of 2 850 euro samen. De deelnemende handelaars krijgen een forfait uitbetaald van 75 euro per zaak.

Schiftingsvraag
-Tony Soenen had de schiftingsvraag helemaal juist, namelijk het aantal ingeleverde winnende krasloten. Hij kraste het lotje in Café Sint-Barbara (Wevelgem). Tony ontvangt een Wevelgemse Kadobon van 150 euro.

-Voor de tweede plaats was er een ex aequo. Zowel de familie Vandamme-Degraeve als Eveline Bruneel gokten op 703 winnende krasloten. Een loting moest beslissen over de tweede plaats. De 100 euro ging uiteindelijk naar de familie Vandamme-Degraeve. Toeval of niet, maar ook zij dienden hun kraslot in in Café Sint Barbara. Eveline Bruneel kraste haar lot bij Kapsalon Moderne (Gullegem) en krijgt een Kadobon van 50 euro.

‘Door deze ‘kras & win’ wilden we de horeca, kappers en fitnesscentra ondersteunen in hun heropstart en mensen opnieuw naar buiten lokken. De animo rond de actie doet vermoeden dat we geslaagd zijn in het opzet. Ook volgende maanden voorzien we nog acties om de lokale economische relance te ondersteunen’, aldus schepen voor Economie Kevin Defieuw. Een sterk lokaal ondernemersnetwerk, Wevelgem zorgt ervoor!

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.