Home > Winnaars De Waterlijn en opnieuw vouchers te winnen in Villapark Noordzee Résidence, Cadzand

Winnaars De Waterlijn en opnieuw vouchers te winnen in Villapark Noordzee Résidence, Cadzand

Geschreven op 29 juli 2021 om 16:42 door Mario De Wilde

We blijven deze week elke dag stunten door etentjes voor twee of vouchers van € 40 weg te geven. Na Restaurant De Waterlijn in Heist aan Zee trekken we opnieuw naar de Nederlandse grens over en wel naar Villapark Noordzee Résidence in Cadzand . Maar eerst de twee winnaars van de voucher t.w.v. € 40 in Restaurant De Waterlijn. Het zijn Familie Van Kerschaver uit 8020 Ruddervoorde en Donaat Moentjens uit Zedelgem die uit 756 inzendingen hun voucher wonnen.

Villapark Noordzee Résidence, Cadzand-Bad
Zin om heerlijk en zorgeloos te ontspannen in een afgescheiden maar natuurrijke omgeving? Bezoek dan eens villapark Noordzee Résidence Cadzand-Bad aan de Zeeuwse kust boven Knokke! Restaurant RestoBar @ZAND is namelijk ook toegankelijk voor gasten van buiten het park, ligt 200 m. van het strand en vlakbij natuurreservaat het Zwin. Met uitzicht op het park en het water, kan je heerlijk genieten van een ontspannen sfeer, op een ruim opgezet terras (coronaproof). Waar de menukaart simpel maar bourgondisch is, worden de eerlijke producten veelal uit de streek gehaald. Zo kan je genieten van een goed assortiment van verschillende wijnen, parelcouscous met coquille, gamba’s en tournedos, maar ook een sappige hamburger van de Hoekse slager. Leuk om uit te proberen; steengrillen aan tafel. Tot snel!
-Cavelot 1, 4506 GD Cadzand-Bad, (NL) www.noordzeeresidencecadzandbad.nl 

Wedstrijdvraag

De winnaars ontvangen een voucher goed voor 2 dinergerechten naar keus te bestellen met daar bovenop nog een lekkere fles rosé, witte of rode wijn. Of eventueel 2 cocktails naar keus.

Het enige wat je hoeft te doen is Het Nieuws van West-Vlaanderen volgen op instagram (www.instagram.com/hetnieuwsvanwestvlaanderen) en ons het antwoord te bezorgen op volgende drie vragen:

-Hoeveel verschillende soorten pizza staan er op de kaart van het restaurant.

-Wat is de prijs van de Gentse Waterzooi?

-Wat is de naam van het à-la-carte restaurant

Je antwoord verwachten we (met je adres) voor morgen vrijdagmiddag 29 juli om 15 uur. Opgelet: zet in de mail ‘Villapark Noordzee’ en één antwoord per gezin sturen naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be

1 reactie

vandenbussche charline
Geschreven op 2021-07-30 17:17:40
10 18,50 RestoBar@Zand

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.