Home > Win. Vanavond komt Gene Thomas naar Brugge en jullie kunnen er met twee gratis naartoe

Win. Vanavond komt Gene Thomas naar Brugge en jullie kunnen er met twee gratis naartoe

Geschreven op 14 februari 2024 om 15:02 door Mario De Wilde

Goed nieuws voor de rappe….Morgenavond komt Gene Thomas naar Brugge en jullie kunnen er last-minute nog met z’n tweetjes naartoe. Onder de noemer ‘Owla Unplugged’ brengt eventlocatie Owla Brugge in 2024 intieme concerten van absolute topartiesten naar de West-Vlaamse provinciehoofdstad. Morgen donderdag 15 februari bijt muzikale duizendpoot Gene Thomas de spits af met zijn nieuwe, zeer persoonlijke theatertour ‘Kom wat dichterbij’. Op donderdag 14 maart is het de beurt aan Stan Van Samang om het publiek te betoveren met zijn waanzinnige stem en tijdloze hits tijdens ‘Stan Zingt’. The Starlings nemen je op donderdag 18 april mee op een emotionele, muzikale reis vol dromen, verlangens en vooral veel liefde. Info en tickets voor deze prachtige concerten via owlabrugge.be

Na de succesvolle theatertour ‘Omsingeld’, neemt Gene Thomas je met zijn nieuwe show ‘Kom wat dichterbij’ op sleeptouw doorheen ruim twee decennia liedjes maken in verschillende talen.

In deze pakkende voorstelling vertelt de singer-songwriter, presentator en muzikale duizendpoot grappige anekdotes en oprechte verhalen over zijn helden en successen, maar ook over zijn tegenslagen. Gewapend met zijn piano en gitaar, brengt hij akoestische versies van zijn grootste hits, zoals ‘Voor haar’, ‘Kom wat dichterbij’, ‘Mij en m’n gitaar’ en ’Soleil Soleil’, maar ook van X-Session tot liedjes uit ‘Liefde voor muziek’ en alles ertussen.

‘Kom wat dichterbij’ is een interactieve show, waarbij een aantal mensen uit het publiek ook de kans zullen krijgen om samen met Gene op het podium in de zetel te komen zitten. Deze geluksvogels zullen up close and personal kunnen genieten van een ballade zoals ze hem nooit gehoord hebben.

Wil je er met z’n tweetjes naartoe. Bezorg ons als de bliksem (voor morgen donderdag om 17 uur) een mailtje met je naam en adres naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be en de kans is groot dat je morgenavond vanop de eerste rij het concert bijwoont. 

1 reactie

Fanny viaene
Geschreven op 2024-02-14 19:44:18
Zou fantastisch zijn in eigen stad

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.