Home > Win je Adventskalender van April (€ 29.90). Breng sterren in je ogen…

Win je Adventskalender van April (€ 29.90). Breng sterren in je ogen…

Geschreven op 13 oktober 2022 om 14:40 door Mario De Wilde

Als kind konden we niet wachten om het genummerde vakje van onze adventskalender te openen om er een overheerlijke verrassing in te ontdekken. En nu, jaren later, vinden we het nog altijd leuk om onszelf een pleziertje te doen… Met dat verschil dat wij beautyfanaatjes de chocolaatjes en andere lekkernijen nu inruilen voor schoonheidsproducten! Doe iemand (of jezelf) dit jaar een pleziertje en schenk (jezelf) een adventskalender van April. Tegen dat de feestdagen beginnen, heb je zo een complete beautyset bij elkaar. Een mooie én goed gevulde luxe adventskalender. Wachten wordt minder moeilijk met 24 make-upproducten en accessoires die dolgraag getest willen worden. APRIL – Adventskalender: 29.90 €

Akkoord, het is nog geen weekend, maar toch schenken we een paar van deze fantastische Adventskalenders weg. Gewoon een mailtje voor komende zondagmiddag naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be met als titel: ‘Ik wil sterretjes in oktober van April’. Maandag weet je of je bij de gelukkige winnaars bent. 

3 reacties

De brabander Martine
Geschreven op 2022-10-14 12:54:58
Ik wil sterretjes in oktober van april Oh dat zou leuk zijn voor mijn schoondochter en kleindochter.
Dorine De Nolf
Geschreven op 2022-10-14 06:57:43
‘Ik wil sterretjes in oktober van April’.
Delem Maite
Geschreven op 2022-10-14 06:51:46
Wauw...wat een superleuke actie. Graag voor mijn dochter Laurine. Heeft in anderhalf jaar heel veel rouw, verdriet en miserie gekend. Zou een lichtpuntje zijn, zeker omdat ze heel veel houdt van make-up en verzorging.

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.