Home > Win een Ieper XL-pretpakket: Ieper trapt Zomer in Ieper af met Dolle Dagen en reuzenrad

Win een Ieper XL-pretpakket: Ieper trapt Zomer in Ieper af met Dolle Dagen en reuzenrad

Geschreven op 7 juni 2022 om 19:20 door Mario De Wilde

Dankzij heel wat organisatoren kan je kiezen uit een ruim activiteitenaanbod, zoals o.a. openluchtcinema, fietstochten, gezinswandelingen, muziekfestivals, kermis, theaterverhalen in openlucht … Er is bijna elke week een evenement of activiteit. Op www.zomerinieper.be staat het volledige programma.

Deze zomer wordt het supergeestig in Ieper met een mix aan evenementen en culturele activiteiten. Met onder andere vaste waarden als CinéCongé, de Thuyndagfoor, wekelijkse wandelingen met gids, de WRC Rally, het Hap Food Festival, de 3 grote festivals en de Tooghedagen in september. Streekgenot op straat krijgt een 2de editie, De Langste Tafel schotelt een unieke culinaire beleving voor en ook Nocturnes Ieper duikt de zomer in. De pagina www.zomerinieper.be bundelt het programma. Stad Ieper trapt ‘Zomer in Ieper’ af tijdens de Dolle Dagen met een photobooth en een wedstrijd. De winnaar krijgt een ZomerInIeper XL-pretpakket met tal van gratis duotickets. Vanaf 18 juni staat het reuzenrad op de Grote Markt.

“We zijn klaar voor de zomer en laten een goed gevuld programma af op onze inwoners én op onze bezoekers. We starten natuurlijk met de Dolle Dagen komend weekend en kijken alvast terug uit naar Apérotime en het Kidsfestival met de aansluitende avondmarkt, maar we verwelkomen ook nieuwe evenementen zoals De Langste Tafel en het reuzenrad dat voor het eerst in de zomer naar onze stad komt. De 3 grote festivals zijn intussen diep geworteld op Ieperse bodem, met muzikale momenten voor ieders goesting. We zijn ook blij en trots dat Ieper in augustus opnieuw gaststad is voor de WRC Rally. Met onze wekelijkse gegidste wandelingen en museumbezoeken ontdekken ook de Ieperlingen ongetwijfeld nog ongekende verhalen uit hun stad. Op de website www.zomerinieper.be vind je trouwens ook alle wijk- en dorpskermissen terug. Zomer in Ieper, het wordt supergeestig”, aldus Diego Desmadryl, schepen van Evenementen

“Aan cultuur alvast geen gebrek in Ieper, ook niet tijdens de zomer. We werken voor de 2de keer samen met vzw Ri4vos voor de organisatie van Streekgenot op straat. Dat is gezellig genieten van lokaal muzikaal talent met een drankje van de horeca in elke buurt. De verschillende stadsdiensten slaan ook weer de handen in elkaar voor CinéCongé: films in openlucht op een geheime locatie. En in Vlamertinge geniet je tijdens een wandeling op een bankje van verrassende podcasts. Dankzij onze Bib wordt het Beeldenplein even een Bloemenplein. Cultuur geeft kleur aan onze zomer”, voegt Valentijn Despeghel, schepen van cultuur, daar aan toe.

Wedstrijd: win een Zomer in Ieper XL-pretpakket

Tijdens de Dolle Dagen op zaterdag 11 juni trekt de stad ‘Zomer in Ieper’ op gang met een Zomer in Ieper-wedstrijd en een zonnige photobooth-stand op de Grote Markt naast het beachvolleyterrein. De inhoud van het XL pretpakket dat je kan winnen?

een gratis duoticket voor de 3 grote festivals (Ieperfest, Highlight Festival, Frietrock)
een duoticket voor WRC Ardeca Ypres Rally (full access)
duoticket voor De Langste Tafel
bonnen voor streetfood op het Wereldfeest
duoticket voor CinéCongé (2 films)
bonnen voor Hap Food Festival
kaarten wandel- en fietsnetwerk
2 tickets voor Bellewaerde
10 zwembeurten in het stedelijk zwembad
2 tickets voor Ieperse musea
een Ieperse Kadobon ter waarde van 30 euro en nog meer
Monopoly Ieper

De wedstrijd loopt vanaf zaterdag 11 juni 2012 om 12 uur tot en met zaterdag 18 juni 2022 om 12 uur. Deelnemen doe je online door via www.zomerinieper.be door te klikken naar de wedstrijd en de 2 wedstrijdvragen te beantwoorden. De winnaar wordt op woensdag 21 juni, de eerste dag van de zomer, bekendgemaakt.

Foto (c) Toerisme: organisatoren Streekgenot op Straat en schepenen Diego Desmadryl en Valentijn Despeghel

1 reactie

Dina Courant
Geschreven op 2022-06-08 12:22:54
Wat een leuke wedstrijd ! Ieper is een fijne stad, al enkele keren bezocht en genoten van zowel stad als de wandelingen die je in de natuurgebieden errond kan maken. Ik doe graag mee aan de wedstrijd en als ik win, geef ik het Ieper XL-pretpakket aan de vzw armoede maakt moedeloos, zij zullen er zeker iemand uit Ieper blij mee kunnen maken.

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.