Home > Win duo-tickets (€ 70) voor Het Schlagerfestival Zomereditie in Middelkerke en winnaars Art-Tour Knokke

Win duo-tickets (€ 70) voor Het Schlagerfestival Zomereditie in Middelkerke en winnaars Art-Tour Knokke

Geschreven op 7 juli 2022 om 17:39 door Mario De Wilde

Het Schlagerfestival Zomereditie maakt met succes zijn entree aan onze Belgische kust. De fans van het Nederlandstalige levenslied kregen er vorig jaar geen genoeg van en artiesten van hun kant zorgden voor een onvergetelijke tijd in de Proximus Pop-Up Arena. Vrijdag 15 juli en zaterdag 16 juli kan je opnieuw terecht in Proximus Pop-Up Arena Middelkerke voor de tweede editie van Het Schlagerfestival Zomereditie. Naast vaste waarden De Romeo’s (‘Viva De Romeo’s’, ‘We gaan weer feesten’), Christoff (‘Sweet Caroline’, ‘Zeven Zonden’), Bart Kaëll (‘Zeil je voor het eerst’, ‘De Marie-Louise’) en de partyband Swoop (‘Doe de Swoop’, ‘Country Roads’), maakt de Aarschotse zanger-accordeonist Johan Veugelers dit jaar zijn debuut. De mannelijke helft van het voormalige, legendarische accordeon-duo The Sunsets, scoorde inmiddels solo met o.a. ‘Ruitenwisser’ en ‘Doe de helikopter’.
De Romeo’s
Chris, Gunther en Davy zijn een vaste waarde op Het Schlagerfestival-podium. En terecht, want met een straatlengte voorsprong zijn ze nog steeds de populairste ambianceband van Vlaanderen. De Romeo’s ontgoochelen nooit en weten perfect hoe ze hun publiek moeten entertainen. Geen feesttent, zaal of arena die kan weerstaan aan de charmes en opzwepende medleys van De Romeo’s!

 

Bart Kaëll
Ambiance is het handelsmerk van deze ultieme Vlaamse topentertainer. Voor eeuwig in de lage landen op de muziekkaart gezet dankzij hits als ‘Zeil je voor het eerst’ en ‘De Marie-Louise’. Al 30 jaar lang laat hij zalen en pleinen vollopen en bespeelt hij het publiek op een manier waarop weinigen het hem nadoen. Een aanstekelijke ambiancemaker, die er telkens opnieuw zin in heeft en dat uitstraalt op elk podium dat hij betreedt. Van deze rasartiest wordt iedereen instant vrolijk.

Swoop
Filip D’Haeze en zijn 4 Swoopgirls Eva De Waelle, Aurélie van Wettere, Yenna De Merlier en Joyce Bergmans vormen samen Swoop en hoeven we u al lang niet meer voor te stellen. Met hits als ‘De Sardienendans’, “Waar zijn die stoelen dan”, “Doe de Swoop” staan ze bekend als één van Vlaanderens grootste partybands. Filip is één van de betere zangers – entertainers van Vlaanderen. Samen met zijn swoopgirls zorgen ze voor een heel mooie act. Met SWOOP is ambiance verzekerd voor elk feest!

Lindsay
Net zoals in Hasselt is de sfeer aan zee eveneens uitmuntend. Lindsay (‘Van ’s Morgens Vroeg Tot ’s Avonds Laat’, ‘Ik lig nog steeds van jou te dromen’), die er vorig jaar ook al bij was, kijkt er net als haar collega’s nu al naar uit. “Ik ben blij dat we terug op het podium kunnen staan en dit is echt één van de tofste evenementen van komende zomer. Het is uitstekend georganiseerd. In tegenstelling tot vorig jaar, moet het publiek deze keer niet op de stoelen blijven zitten, maar kan er onbeperkt, zonder maatregelen en veilig plezier worden gemaakt en gefeest. Iedereen die zin heeft, kan eens goed uit de bol gaan”, zegt ze.

Laura Lynn en Sasha Rosen
Aan vrouwelijke artiesten dit jaar geen gebrek, want naast Lindsay zijn ook Schlagerkoningin Laura Lynn (‘Je hebt me 1000 maal belogen’) en Sasha Rosen present. Samen met Davy Gilles debuteert Sasha met Sasha & Davy (‘Mamma Maria’, ‘Radio’), iets waar ze nu al zin in heeft.
Sasha: “We stonden al in Hasselt op het grote Schlagerfestival-podium en dat was superleuk. Uiteraard wordt het ook aan zee een stevig feestje. Het dak van de Proximus Pop-Up Arena gaat er zeker af. Spreekwoordelijk dan hé (lacht). De artiesten, maar ook het publiek vindt het na twee jaar ongetwijfeld weer geweldig om er samen één waanzinnig groot feest van te maken.”

Yves Segers
Als sfeermaker Yves Segers te gast is op Het Schlagerfestival, zorgt hij steevast voor een opvallende outfit. “Mijn speciale pakken spaar ik een beetje op voor volgend jaar in Hasselt”, begint hij het gesprek. “Zeker omdat het dan de Glitter & Glamour-editie is en daar hoort sowieso iets feestelijks bij. Wat 16 juli betreft, overweeg ik sterk om in mijn zwembroek te komen (lacht). Geef toe, dat zou nogal opvallen hé”, zegt hij breed glimlachend.

Zanger-accordeonist Johan Veugelers
Naast vaste waarden De Romeo’s (‘Viva De Romeo’s’, ‘We gaan weer feesten’), Christoff (‘Sweet Caroline’, ‘Zeven Zonden’), Bart Kaëll (‘Zeil je voor het eerst’, ‘De Marie-Louise’) en de partyband Swoop (‘Doe de Swoop’, ‘Country Roads’), maakt de Aarschotse zanger-accordeonist Johan Veugelers dit jaar zijn debuut. De mannelijke helft van het voormalige, legendarische accordeon-duo The Sunsets, scoorde inmiddels solo met o.a. ‘Ruitenwisser’ en ‘Doe de helikopter’.

Unieke sfeer
“Als we kijken naar de bezoekers van vorig jaar, dan merken we dat we niet alleen mensen uit de West-Vlaamse regio aantrekken, maar ook uit de rest van Vlaanderen. De Zomereditie van Het Schlagerfestival is voor wie in de buurt woont een ideale gelegenheid om te kunnen meegenieten van de unieke, grootse sfeer die Het Schlagerfestival uitademt”, zegt Friedl Teirlinck namens de organisatie. “Voor ons zijn de zomermaanden een ontzettend drukke periode. Het is dus fantastisch dat we zo’n event bij ons te gast hebben. Wij zijn een familiebadplaats, met in de zomer 80.000 mensen per dag én waarvan 20.000 bij ons hun vaste 2de verblijfplaats hebben. Hoe meer vertier, hoe meer leute en dan past dit perfect in het plaatje”, voegt burgemeester Jean-Marie De Decker van Middelkerke er nog aan toe.

Het Schlagerfestival Zomereditie vindt plaats op vrijdag 15 en zaterdag 16 juli 2022 in de Proximus Pop-Up Arena Middelkerke, met vanaf 20 uur optredens van De Romeo’s, Lindsay, Laura Lynn, Johan Veugelers, Sasha & Davy, Swoop, Yves Segers en Christoff.
Tickets vanaf 35 euro via www.schlagerfestivalzomer.be

Wedstrijd
Win een duo-ticket (waarde € 70) die we hebben voor een voorstelling van vrijdag 15 juli. Wat moet je daarvoor doen?

-Volg ons alvast op sociale media (facebook en instagram), ook altijd handig om als eerste de leukste nieuwtjes te lezen en te zien wanneer de volgende lezerswedstrijden er aan komen.
-In het bijgevoegd filmpje van Schlagerfestival Hasselt moet je de titel van het eerste liedje dat door de artiesten wordt gezongen, meegeven.
–Wat is de geboortedatum van Bart Kaell?
-Wat was de eerste muziekband waarmee Yves Segers met ‘Ik Schreeuw Het Van De Daken’ een monsterhit scoorde?

Mail ons je antwoorden met als titel ‘Allez Ambiance’ voor morgen vrijdag 8 juli om 17 uur naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be . Eén deelname per gezin anders zien we je genoodzaakt om uit te sluiten. Vermeld graag ook je mailadres en woonplaats, anders is de deelname ongeldig. Zaterdag maken we de winnaars bekend.

De wedstrijd van de Art-Tour in Knokke-Heist was goed voor 1655 inzendingen. West-Vlamingen smaken graag de combinatie ‘Cultuur & Gastronomie’. En dit zijn de vijf winnaars van een duo-ticket ter waarde van € 90. Etienne De Baets uit Knokke, Jens Dhondt uit Gent, Familie De Korte uit Brugge, Ronald De Baerdemaecker uit Eeklo en Chantal De Schoolmeester uit Blankenberge.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.