Home > Willy Naessens vierde 60-jarig bedrijfsjubileum met 4.500 gasten en een ’10 geboden’-boek

Willy Naessens vierde 60-jarig bedrijfsjubileum met 4.500 gasten en een ’10 geboden’-boek

Geschreven op 16 mei 2023 om 14:35 door Mario De Wilde

Afgelopen week mocht Willy Naessens heel wat klanten, leveranciers en personeel ontvangen om samen 60 jaar Willy Naessens Group te vieren. 60 jaar, een diamanten jubileum. Hoog tijd dus om de Willy Naessens Group te doen schitteren! De gasten werden op drie verschillende dagen ontvangen om een duik te nemen in de Willy Naessens Group en de magie van Willy Naessens te ontdekken. Aan sfeer en magie was er afgelopen week geen gebrek in Wortegem-Petegem, al 60 jaar de thuisbasis van de Willy Naessens Group. Zo’n 4.500 gasten werden getrakteerd op een portie magie, spektakel en verwondering. Als geschenktip werden een aantal goed doelen naar voor geschoven die Willy Naessens nauw aan het hart liggen, o.a. Villa Zomernest, Fonds Sofhea-CRUH – KU Leuven en Koninklijk Werk IBIS. Samen werd er maar liefst meer dan € 66.000 ingezameld en dat bedrag stijgt nog steeds.

De avond ging van start met de Willy Naessens Experience. Een unieke kijk binnen de muren van het hoofdgebouw en de nieuwe aluminium schrijnwerkerij. Met de koets draafden de gasten langs de hoofdzetel van de Willy Naessens Group. Daar konden ze een blik werpen op het verleden en de toekomst van de Group. In de aluminium schrijnwerkerij werden de gasten ondergedompeld in de wereld van duurzaamheid en vernieuwing. Daarna konden ze, letterlijk, vliegen door de 40 bedrijven van de Willy Naessens Group.

De koetsrit eindigde aan de Stoeterij van Willy Naessens waar er nog meer verrassingen stonden te wachten. Na een bezoek aan de Stoeterij werden de gasten uitgenodigd voor de receptie met een spectaculaire paardenshow en vervolgens de Willy Naessens Dinnershow.

Willy Naessens nam aan het begin van de avond een moment om zijn rechterhand, Dirk Deroose, te bedanken voor zijn inzet en toewijding aan de Willy Naessens Group. Maar ook om zijn klanten, leveranciers en personeelseden te bedanken voor hun loyaliteit. Tijdens de dinnershow werden de aanwezigen getrakteerd op een stevige portie sensatie met onder andere een verbluffende goochelshow van illusionist Hans Klok, een uitmuntende musical met Willy Naessens-imitator Walter Baele en ongeziene dansacts.

Uiteraard liet Willy Naessens zijn klanten, leveranciers en personeelsleden niet met lege handen naar huis gaan, hij schonk iedereen een gesigneerd exemplaar van zijn nieuw boek ‘Mijn 10 geboden, een leven als ondernemer’, de ondernemers- en levenslessen van de topindustrieel.

Alles wat je wil te weten komen in dit ene boek

‘Zolang ik leef, gaan we niet naar de beurs en verkopen we de zaak niet. Ik wil rustig kunnen slapen. Maar we leiden onze groep wel alsof we beursgenoteerd zouden zijn.’ Dit boek gidst u door het leven en het werk van ‘dé Willy’ Naessens. De man van de hoedenwedstrijd op Waregem Koerse, de kippenkweker die no-nonsense-ondernemer werd, de betonkoning, de zwembadspecialist, de mediafiguur, de humanist of de onverbeterlijke optimist die zelfs vier keer kanker overwon. Willy Naessens in één zin vatten is onbegonnen werk. En zelfs nu hij de tachtig voorbij is, blijft hij springlevender dan ooit.

In dit boek vat de peetvader van de Belgische captains of industry zijn ondernemersrecept samen. Zijn ’10 geboden voor de ondernemer’, gestoeld op zoveel jaren ervaring, kunnen ongetwijfeld een inspirerend model zijn voor bedrijven uit allerlei sectoren. Het wordt doorspekt met de kleine en grote verhalen uit zijn persoonlijk leven, zijn passies en inzichten, én met anekdotes van tientallen vrienden en getuigen. Altijd met één constante: er is maar één Willy Naessens. Uitgeverij Lannoo, € 24,99 | Paperback | 192 blz.

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.