Home > Will Tura geeft twee concerten in Oostende: zaterdag 17 en 27 december

Will Tura geeft twee concerten in Oostende: zaterdag 17 en 27 december

Geschreven op 6 oktober 2020 om 12:01 door Mario De Wilde

Zowat een jaar geleden kondigde Will Tura een ‘Ronde van Vlaanderen’ aan, met een reeks concerten in het voorjaar van 2020. De coronacrisis besliste er anders over en de voorjaarsconcerten werden uitgesteld naar het najaar.

Inmiddels beschikt de Sportpaleis Group voor haar drie theaters (Stadsschouwburg Antwerpen, Ethias Theater Hasselt en Capitole Gent) over een goedkeuring om er telkens ongeveer 70% van de totale bezoekerscapaciteit in veilige omstandigheden te mogen ontvangen.  En ook het Kursaal in Oostende is in blijde verwachting van een gelijkaardige goedkeuring.  Er wordt hierbij uiteraard rekening gehouden met de geldende normen in termen van social distancing, verplicht mondmasker, hygiëne, zitplaatsen per bubbel, éénrichtingsverkeer, …

Dit zijn omstandigheden waarbinnen Will Tura maar al te graag wil concerteren: hij staat te trappelen van ongeduld om eindelijk opnieuw het podium op te kunnen stappen en, samen met zijn band, het beste van zichzelf te geven. En hetzelfde geldt voor de ticketkopers: uit een onderzoek van Tele Ticket Service blijkt ook het publiek klaar te zijn om, binnen de veiligheidsbeperkingen, dit concert te beleven.

Gezien de te respecteren social distancing worden de bezoekers verdeeld over twee voorstellingen. Tickethouders worden hierover persoonlijk verwittigd. Er worden bijgevolg extra voorstellingen georganiseerd waarbij dan telkens, zowel voor de originele als voor de bijkomende datum, extra plaatsen worden aangeboden. Omwille van het kleinere formaat van de zaal, was deze benadering helaas niet haalbaar voor het geplande concert in CC Zwaneberg in Heist-op-den-Berg. De fans van dit concert zal worden aangeboden om een concert in Antwerpen bij te wonen.

De tournee wordt dus uitgebreid van vijf naar acht concerten. Een uitdaging die het 80 jaar jonge veulen Will Tura met vertrouwen aangaat! Van zodra administratief alles in orde gebracht is, zullen de nog beschikbare tickets te koop worden aangeboden. Mensen die zich op de wachtlijst zetten, krijgen hierbij voorrang. De Sportpaleis Group is blij dat ze de deuren van haar theaters opnieuw kan openen, Will Tura en zijn band zijn blij dat ze eindelijk terug kunnen concerteren en wij zijn er van overtuigd als organisator dat het publiek blij is dat het eindelijk nog eens een onbezorgde, ontspannende concertavond kan beleven!

Will Tura – Ronde Van Vlaanderen

Dinsdag 27 oktober: CC Zwaneberg Heist-op-den-Berg – omzetting naar Antwerpen

Vrijdag 6 nov: Ethias Theater Hasselt

Vrijdag 13 nov: Stadsschouwburg Antwerpen – extra

Vrijdag 20 nov: Stadsschouwburg Antwerpen

Zaterdag 28 nov: Capitole Gent

Zaterdag 5 dec: Capitole Gent – extra

Vrijdag 11 dec: Ethias Theater Hasselt – extra

Donderdag 17 dec: Kursaal Oostende

Zaterdag 27 dec: Kursaal Oostende -extra

Ticketinfo: www.teleticketservice.com

1 reactie

Eeckhaut Brigitte
Geschreven op 2020-12-12 11:21:37
Wanneer treed Will tura op heb reeds mijn tickets al was normaal in mei

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.