Home > Wil je de ‘Slimste Mens van Brugge’ worden dan noteer je alvast 19 november in je agenda

Wil je de ‘Slimste Mens van Brugge’ worden dan noteer je alvast 19 november in je agenda

Geschreven op 5 oktober 2021 om 15:19 door Mario De Wilde

Op zaterdag 29 november 2019 kroonde het viertal van “Geen wonder dat moeder dronk” zich in een bomvol Belfort tot de Slimste Mensen van Brugge. Volgen ze zichzelf op, of gaat een ander team dit jaar met de titel lopen? De tweede editie van ‘De Slimste Mens Van Brugge’ op vrijdag 19 november 2021 met start om 19.30 uur. Ook deze editie gaat door in het Belfort. Teams die in 2019 meededen, krijgen als eerste de kans om zich in te schrijven voor de editie van 2021. De vragen zullen iets makkelijker zijn an twee jaar geleden en er zullen ook meer naturaprijzen zijn. Er kunnen maximum 125 ploegen van vier personen aan meedoen en nu al is meer dan de helft ervan ingeschreven. Wie wil meedoen, kan als e bliksem naar www.deslimstemensvanbrugge.be surfen om zich in te schrijven

HOE INSCHRIJVEN?
1 – Vul het inschrijvingsformulier in.
2 – Betaal het inschrijvingsgeld (€ 20) op rekeningnummer BE34 0015 2978 6390, vermeld zeker je teamnaam bij de overschrijving. De organisatoren bevestigen je inschrijving via mail. Er kunnen maximaal 120 teams toegelaten woren.

Foto: bedenker en presentator Bart Steyaert samen met burgemeester Dirk De fauw op de foto. De quiz gaat ook nu weer door op het Belfort op de achtergrond van de foto. 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.